pucko maš pravi muzej doma
| Retro stvari (vintage) - vžigalniki, fotoaparati ... | |||||
pucko maš pravi muzej doma
|
|||||
Ma neee 😁 bolj kot ne, je pokojni dedek res VSE hranil in čuval.. Potem pa brskaš po omarah in odkrivaš take zadeve. Našel sem recimo tudi njegovo KOMUNISTIČNO izkaznico! Datum začetka članstva: 1959 in članarina: 8.500 dinarjev 😳😳😳
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ja zanimivo res kaj vse najdeš
|
|||||
se sliš čudno jst sem doma najdu še od babice zlate zobe
|
|||||
@kingdom a da se spominjam starih piromanskih časov?
|
|||||
Pucko imaš tudi kakšen porjak od Johna Holmesa
|
|||||
Prodaj! Moja mati je pospravljala omare in je nabrala za 700 EUR starih zlatih protez, mostičkov, itd. Nisem mogu verjet, da to ni za v koš. |
|||||
Neee, z zlatom samo v nogavico in še malo počakat _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Grem js v dom za upokojence brskat,na vrhu omar pa pod posteljami bojo zihr kake stare zlate proteze
|
|||||
Mal morbidno; sam sem se spomnil, da je bila pred leti v LJ krematoriju cela afera, k so kao zaposleni kradli zlate mostičke iz mrličev.
Tko da - jebeš fajrcajge pa KPJ knižce. Zlate proteze, so prava RETRO vrednost. |
|||||
Aurodent ima odkup dentalnih zlitin. Je bil kr zajeten izkupiček, ko smo nesli stvari, ker je bil pokojni dedek stomatolog.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
A kdo mogoče ve za koliko bi šle vinilke večinoma klasika lepo ohranjene, originalni ovitki stare cca 30/40/50 let?
|
|||||
Ej strokovnjake glede tega imaš v LJ na Gallusovem nabrežju, zato jim kar magari napiši en mail, ali pa nesi kakšno ali dve osebno TJA
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
No jim bom napisal mail ko naredim popolni seznam vseh plošč
|
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |