Pomagajmo, Jabuk.si!
|
Stevie Jabuk
Kraj: Gorenjska |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 21.02.2013 15:05:30 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
DeJc0 je napisal/a: | Žalostno a resnično mogoče bi mogel kdo od vas zagretih tole zgodbo odnest v fucking parlament pa janši lopovu nabit na pofukano plešasto čelo. |
Ne samo Janši vsem ki so v hramu kao ene demokracije
Pfuj bemo sunce jim žarko 
_________________ ????????⚫⚪
????☯☢????
????????????????
❌⭕❌⭕
|
 |
Šerif
Kraj: |
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 21.02.2013 15:11:12 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Brez političnih manifestov, prosim.
_________________ ...::: Puck0 :::...
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Celje |
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 21.02.2013 15:23:19 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Odlično fantje.
Če mi zvete kdo od teh bi šel na kopanje v Zdravilišče Laško oz Welnes park Laško naj mi pove, bom probal zrihtat kakšne karte, drugač pa bom svoje dal. Men se to zdi kar zanimivo, ko večina sploh na morje ne gre.
Prevoz pa si bodo na žalost plačali sami. Sem pa dosegljiv na 031 522 980 za nadaljnje informacije.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 21.02.2013 15:24:01 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Za to njihovo garažo bi moral zrihtat toplotno izolacijo, ki je izredno poceni.
Verjetno bi se dobilo kje tudi kako staro zastonj.
S tem se jim bistveno zmanjša poraba elektrike, ker ogrevanje na elektriko je katastrofa.
http://www.bolha.com/gradnja/izolacije/toplotne/izolacija-steklena-volna-ursa-knauf-zastonj-dostava-1285478756.html?aclct=1361455576
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 21.02.2013 15:28:32 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Glede čokolade sem tudi nekaj ukrenil.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 21.02.2013 17:17:06 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Jaz sem ze kar nekaj eur uspel spravit skup v enem zdruzenju katerega clan sem in se botrstvo za tri otroke (30 eur/otrok/mesec)
Zdej doma skup dajem kaj bi jim lahko odnesu
Predvidoma jutri pa bom sel osebno na zpm in vprasam za te karte in to
Magari jaz nalozim 4 otroke v avto in jih peljem do laskega (jaz pa si kako lasko privoscim ta cas ko se kopajo)
Eno je nakazat denar drugo pa so tudi druge oblike pomoci da zacutijo vsaj malo otroske srece tako da bom zelo vesel pomoci ostalih da pokazemo da ne znamo skup stopit samo ko je apple v igri
Ko bom zvedel vec bom vse lepo sproti objavljal (tut za to izolaijo (super ideja btw) se bom pozanimal pa lahko kako delovno akcijo naredimo 
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 21.02.2013 17:28:15 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Black Mamba je napisal/a: | Ne samo Janši vsem ki so v hramu kao ene demokracije
Pfuj bemo sunce jim žarko  |
Dragi moj imamo poslance kot smo si jih izvolili tako tisti ki smo sli na volitve ko tisti ki niso sli in imamo jih do naslednjih volitev. Pa bodimo drugic pametnejsi in izvolimo boljso ekipo.
Ta tema pa mislim da ne rabi bit politicno obarvana. Kdor zeli naj pomaga. Ce lahko pomaga tudi s svojim casom naj se javi da se nekako skoordiniramo in ponudimo svoj cas in voljo ZPM.
Za otroke se gre!
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 21.02.2013 17:40:32 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Mi grejo kr solce v oci ko tole berem. Mi idioti se pa sekiramo ker dobimo v skatli popraskanega iphona.
hh...
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 21.02.2013 17:44:36 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
mmatlw2k je napisal/a: | Dragi moj imamo poslance kot smo si jih izvolili tako tisti ki smo sli na volitve ko tisti ki niso sli in imamo jih do naslednjih volitev. Pa bodimo drugic pametnejsi in izvolimo boljso ekipo.
Ta tema pa mislim da ne rabi bit politicno obarvana. Kdor zeli naj pomaga. Ce lahko pomaga tudi s svojim casom naj se javi da se nekako skoordiniramo in ponudimo svoj cas in voljo ZPM.
Za otroke se gre! |
Čak sam mal ti jaz postavim 10 lopovskih poslancev pa ti rečem voli enega in ti voliš in ti poj rečem sam si kriv kaj pa si volil tega lopova lol sej izbira je pa tud taka da bi najraj tega maca k ga mam pred sabo v prah spremenu to ni res.
Slovenijo državo usrana.Zato pa jaz samo še kriminal odobravam ta družinica namesto da se bori naj začne krast rekete delat in podobno ta pomoč ki jo
boste tukaj namenili je samo začasno ni pa trajna čez en mesec bojo isto trpel kot trpijo zdaj to pa zarad Čelavga majku mu pa Jankoviče feg Jurček lopov skalpirat vse.
De de de de jankovič mamico ti.
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Nova Gorica |
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 21.02.2013 17:58:08 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Ponovno naprosam, da se drzimo tematike pomoči otrokom!
mmstlw2k mas ZS.
LP
Kraj: kras |
|
 |
|
Prispevek: #31 Objavljeno 21.02.2013 18:35:22 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
veselim se Vašega(našega) odziva ,... 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ravne na Koroškem |
|
 |
|
Prispevek: #32 Objavljeno 22.02.2013 08:52:37 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
pimzek je napisal/a: | Mi grejo kr solce v oci ko tole berem. Mi idioti se pa sekiramo ker dobimo v skatli popraskanega iphona.
hh... |
Zelo zelo lepo napisano.
LP
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #33 Objavljeno 22.02.2013 09:09:16 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
3x smo povedali da ni to POLITIČNA DEBATA ampak o pomoči otrokom...vsako nadaljno sporočilo, ki bo politično obarvano bom brisal, hvala za razumevanje.
Lp Primoz
|
 |
|
Prispevek: #34 Objavljeno 22.02.2013 09:33:21 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Ojla - status update:
- imam kontakt direktno do te družine (takoj ko jih dobim napišem iz kje so, kaj rabijo in kaj lahko naredimo in se lahko začnemo koordinirati)
- čakam da mi iz Zveze prijateljev mladine Moste javijo kdaj se lahko oglasim pri njih da se zmenim še bolj generalno tudi za druge podobne zgodbe kaj in kako lahko pomagamo (denarno, materialno in s svojim časom/voljo)
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #35 Objavljeno 22.02.2013 09:36:31 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Da se vmešam - veliko vidim da je govora kaj in kako, ne vem sicer koliko je kdo že resno pristopil k temu - ampak vzemimo primer poplav na koroškem - veliko akcij, veliko udeleženih, malo efekta. Treba je nesti direktno ljudem. S sodelavcem sva nabavila 4 pralne stroje in jih je on odpeljal gor - osebno. Šel direktno do županje in dejansko so jih iz najinih rok dobili tisi ki so ga zares potrebovali. Dajmo narest tako akcijo še tu. Evo dam nekaj za izolacijo in obleke. Ja tudi čokolade bo vesel, ne pa mi tle utrujat s DVD in risankami - j aotrok bi jih bil vesel ampak najbolj bo srečen če bo spal na toplem in suhem in bo lahko jedel. On to zna ceniti, verjemite. Skratka organizator in avtor te teme, prosim te za informacije na ZS. Če si kerlc, takoj pripeljem nekaj oblek in nakažem nekaj denarja za družino.
BDW - ne sedim na denarju, da si ne bo kdo mislil, vem pa kaj je skromnost.
_________________ Back To The Jabuk
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #36 Objavljeno 22.02.2013 09:52:34 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
strittko je napisal/a: | Da se vmešam - veliko vidim da je govora kaj in kako, ne vem sicer koliko je kdo že resno pristopil k temu - ampak vzemimo primer poplav na koroškem - veliko akcij, veliko udeleženih, malo efekta. Treba je nesti direktno ljudem. S sodelavcem sva nabavila 4 pralne stroje in jih je on odpeljal gor - osebno. Šel direktno do županje in dejansko so jih iz najinih rok dobili tisi ki so ga zares potrebovali. Dajmo narest tako akcijo še tu. Evo dam nekaj za izolacijo in obleke. Ja tudi čokolade bo vesel, ne pa mi tle utrujat s DVD in risankami - j aotrok bi jih bil vesel ampak najbolj bo srečen če bo spal na toplem in suhem in bo lahko jedel. On to zna ceniti, verjemite. Skratka organizator in avtor te teme, prosim te za informacije na ZS. Če si kerlc, takoj pripeljem nekaj oblek in nakažem nekaj denarja za družino.
BDW - ne sedim na denarju, da si ne bo kdo mislil, vem pa kaj je skromnost. |
se strinjam s tabo zato tudi čakam odgovor direktno s strani družine in pomoč bo šla direktno v njihove roke
zs sem ti poslal
ko bo pa kaj več znano pa objavim tu in potem verjetno lahko gremo v konkretno akcijo
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #37 Objavljeno 22.02.2013 09:56:26 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
strittko je napisal/a: | Da se vmešam - veliko vidim da je govora kaj in kako, ne vem sicer koliko je kdo že resno pristopil k temu - ampak vzemimo primer poplav na koroškem - veliko akcij, veliko udeleženih, malo efekta. Treba je nesti direktno ljudem. S sodelavcem sva nabavila 4 pralne stroje in jih je on odpeljal gor - osebno. Šel direktno do županje in dejansko so jih iz najinih rok dobili tisi ki so ga zares potrebovali. Dajmo narest tako akcijo še tu. Evo dam nekaj za izolacijo in obleke. Ja tudi čokolade bo vesel, ne pa mi tle utrujat s DVD in risankami - j aotrok bi jih bil vesel ampak najbolj bo srečen če bo spal na toplem in suhem in bo lahko jedel. On to zna ceniti, verjemite. Skratka organizator in avtor te teme, prosim te za informacije na ZS. Če si kerlc, takoj pripeljem nekaj oblek in nakažem nekaj denarja za družino.
BDW - ne sedim na denarju, da si ne bo kdo mislil, vem pa kaj je skromnost. |
Ok ni blema vse lepo napisano in razumljivo...sam otrok je še vedno OTROK in bo vesel risank, mislim da smo vsi dali otroštvo skozi in vemo kako je...ko otroku prineseš deko......ali risanke.
Vsak naj pripomore po želji...seznam stvari, ki bi jim prišle prav je na prvi strani teme. Zbiramo pa vse kar kdo ne rabi in je v dobrem stanju ter bo tem otrokom in družinam prišlo prav.
Tudi jaz ne sedim na denarju a če le upam, pomagam ljudem v stiski...
@mmatlw2k ti kar sporoci ko kaj izves kar na ZS kot sva se ze menila.
Lp Primož
|
 |
|
Prispevek: #38 Objavljeno 22.02.2013 14:53:45 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Pozdravljeni - malo prej sem od mamice otrok dobil mail z sledečo vsebino:
POzdravljeni!
Srčno HVALA za vašo pomoč,dobri ljudje so že veliko pomagali,tako da oblek,hrane imamo veliko(sedaj),nas zelo pesti prostorska stiska....
kar se tiče računalnika je pa definitivno dobrodošel...
Ker smo zelo bolani in se jaz trenutno posvečam samo mojim sončkom,vam posredujem telefonsko številko XXX XXX XXX, pa lahko pokličete...
Vse najboljše vam želi družina Novak
Številko sem skril zaradi njihove zasebnosti (kdor ima resen namen pa me lahko kontaktira na ZS in mu jo zaupam).
Jaz sem gospo klical vendar je trenutno številka nedosegljiva. Skratka ko jo dobim na telefon bom povzetek pogovora napisal tu s konkretnimi idejami in predlogi kaj in kako lahko pomagamo.
Zgolj v vednost - imam že številko gospe Ogulin (šefiza ZPM Moste) da jo pokličem in se dogovorim za srečanje kjer bi se potem pogovorili še o nadaljnih akcijah v projektu Botrstvo (kot veste je odprtih še več podobnih zgodb kot je bila ta, ki jo je Puck0 objavil na prvi strani)
|
 |
Stevie Jabuk
|
 |
|
Prispevek: #39 Objavljeno 22.02.2013 16:37:07 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Ojla evo sem govoril z mamo tudi po telefonu.
Glavni 2 stvari, ki bi jim trenutno zelo pomagali je:
- računalnik za otroka
- denarna sredstva za plačilo položnic
S tem da kar se tiče denarnih sredstev je stvar malo bolj zakomplicirana. Če jim to nakažemo na TRR se jim to šteje v prihodke in se lahko zgodi da jim zato država odbije otroške dodatke in te stvari.
Torej tisti, ki imate namen da bi jim pomagali z nekaj denarja bi se morali nekako zoorganizirati da jim to predamo v gotovini da jih še država ne udari po žepu zaradi tega.
Je pa družina iz LJ
Tisti ki imate resen namen pri tej zgodbi mogoče najboljše da me pokontaktirate kar direktno preko ZS da se zmenimo kako bi to izvedli.
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #40 Objavljeno 22.02.2013 17:26:53 Re: Pomagajmo, Jabuk.si! |
|
Racunalnik bom poskusil zrihtat ni pa 100% tako, da nic ne obljubim a se bom potrudil. Kaj pa glede TV-ja?
Ce mi ne uspe zrihtat kompa bi predlagal da bi na Jabuku (lahko bi tudi na SLO-TECH povprasal) zbrali skupaj kaksne komponente, ki komu ostajajo doma...ali pa zberemo skup neki dnarja, da se kupi nekaj za osnovno rabo za solo. Glede nato, da so v prostorski stiski bi bilo se najbolse kak prenosnik, sam tukaj razen z denarno pomocjo ne morem pomagat
Sva na vezi preko ZS glede dostave ok.
Lp Primoz