Repair needed: Iphone cannot make or receive calls HELP | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
dobil sem ga v roke prejšnji teden - skušam problem rešit za prijateljico. sam sem lastnik že 2G in 3G in sem n-krat jailbreak-al telefon, tako da mi zadeva ni tuja. ta telefon je menda prišel kot "darilo" iz rok tuš-a, ko pa so ga nesli v istore v LJ so jim rekli da prihaja iz Češke. Kaj od tega je res nisem 100% Porabil sem vsaj 2x po uro in pol iskanja po netu kjer sem zasledil isti problem, vendar nikoli nekega konkretnega odgovora, razen to, da so se te težave rade pojavljale pri 1.1.2 in 1.1.3 verziji - se pravi še davnega leta 07 in 08. Mnogo odgovorov sem našel da so ljudje nesli telefon nazaj na AT&T (v Ameriki seveda), kjer so jim rekli da restore ni mogoč in jim zamenjali aparat. Drugi pišejo da je problem v baseband-u in da zato nič "ne dela" (wi-fi, signal itd) |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Pametno bi bilo kontaktirati Apple support. |
|||||||
![]() |
|||||||
Kaj pa piše na iPhonu? Znak za iTunes? Če je, potem je iPhone v recovery načinu in ga je treba vreč iz njega. Kako to narediš je opisano že na parih mestih na forumu. |
|||||||
![]() |
|||||||
Je kdo rešil ta problem? |
|||||||
![]() |
|||||||
Pod zasebno imaš številko pa me pokliči pa ti rešim zadevo |
|||||||
![]() |
|||||||
Zgodil s eje ko sm malo brskal po netu (povezan z wlanom) nakar mi je zmankal baterije, sm dal telefon filat ga kasneje przgem in lej ga zlomka
Uporabljam Iphone 3G z rebel SIM card ste ostali k ste mel tezave ze kej ugotovili? EDIT: meni je uspelo seenkrat sem nalozil celotn software in jailbrejkov.... tko da mi ponovno dela zadeva... |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |