Torej: začnimo od začetka - padel ti je po tleh iz višine cca. 20cm (ali je bilo več) in potem restore ni šel skozi?
Je bil kakšen poseben error? Ker obstajajo tudi errorji za kakšne HW napake, ki se dogajajo v iNapravah

we're sorry .... | |||||
Torej: začnimo od začetka - padel ti je po tleh iz višine cca. 20cm (ali je bilo več) in potem restore ni šel skozi? Je bil kakšen poseben error? Ker obstajajo tudi errorji za kakšne HW napake, ki se dogajajo v iNapravah ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() te začetne nastavitve države in to ... nikakor nism mogu pridt mimo tega tako da sm se odločil za restore ... po restorju ko se iphone poveže z itunes store na koncu vedno vrže vn in v itunes-u ispiše WE're sorry , we are unable to continue with your activation at this time. pleas try again later or contact customer care. Nobenega errorja ni bilo nikjer ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() torej mi ne ostane več dosti drugih opcji razn drugi iphone ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
what to do? prej je delal vse ok .. kaj mi hočejo pomagat na apple care? se je kdo srečal s takim problemom? kako ga je rešil? |
|||||
![]() |
|||||
2)reset telefon 3)brez sim kartice probaj aktivirat če ne bo šlo , telefon vgasni in vstavi sim kartico in probaj ponovno ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ravno ta teden sem se igral z kolegovim iphonom 3g, in po updejtu mu je isto napisalo... torej, aparat se je zaklenil po updejtu. pomagal je letovarniški odklep, Kontaktiraj uporabnika gpc17 za odklep _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |