Tko da sem zdaj naroču na ebayu
Me pa pride mal dražje kot pri tehNet jebiga
| SGP Spigen folije in ovitki | |||||
Ja meni je vrnil denar oziroma nakazal na peypal
Tko da sem zdaj naroču na ebayu Me pa pride mal dražje kot pri tehNet jebiga _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
...samo v vednosti, ko sem spraseval na SGP ce je prodaja preko Ebaya njihova uradna sem dobil odgovor, da to ni...in naj pazim na ponaredke. Tako da...
Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Kupuj raje preko Amazona. Ker je authorized reseller od Spigena. Ebay ni ziher.
|
|||||
Ali pa pocakas kako akcijo in direkt os Spigen, se najcenej te pride. Jaz sem kupil Argos-a za 5-ko in to z -26% popusta (so meli 26. decembra popust) poleg pa dobil se gift card v vrednosti 7,99$ za naslednji nakup
Lp primoz _________________ ![]() |
|||||
Podariš kodo al kako
|
|||||
Ce nebi bil zadovoljen z njihovimi izdelki bi jo rade volje a sem 100% da bom letos se kaj narocal, tako da zal ne Lp _________________ ![]() |
|||||
s temle podjetjem sem imel tud jaz slabe izkušnje.
naročil sem folijo za keran za iphone 5. plačal s paypalom in čakal. po 14dneh sem konktatiral prodajalca preko maila-ni bilo odogovora. po 20 dneh sem ga klical na telefon, ki ga ima navedenega na intenretni strani in je bila št. nedosegljiva. V tistem trenutku sem na paypalu dal claim da hočem denar nazaj. ob prijavi je isto sekundo paypal odgovoril da ne more kontaktirati prodajalca in da mi vrnejo denar. Denar je bil nakazan v nekaj urah. Tko da preko njihove strani ne kupujte ker je tole zgleda "firma" ki ni resna o biznisu s katerim se hoče ukvarjat!!! tako kot 3/4 slovenskih "firm" mešetarji nč druzga LP |
|||||
a ma kdo Ultra Flip Case od Spigen? skrbi me da bi notranji del, ki je plastičen pustil praske..
|
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Cene?
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
FOLIJE: cca. 15 EUR
LEATHER: 35,99 EUR NEO HYBRID: 33 EUR ULTRA THIN AIR: 24,99 EUR SLIM ARMOR: 29,99 EUR SATURN: 22,99 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
imate glass tr tudi?Če ne,kje bi se to dalo kupiti v slo?
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Pucko, ali imaš Aluminijast "Home Button" od spigen?
|
|||||
Ne
|
|||||
|
|||||
Do 12. junija majo pri SGP akcijo....-30% za Fathers day
http://www.spigen.com/ koda: GIFT4DAD Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Rabim nov ovitek in sem hotel izkoristiti to akcijo, vendar pravi da koda/kupon ni veljaven... Edit: sem zdej videl na strani... popust velja le za usnjene ovitke. |
|||||
Ups nisem videl tega se opravicujem.... Lp _________________ ![]() |
|||||
Ima kdo od slo trgovcev ze screen protector za ipad air (ultra crystal)?
|
|||||
Pucko, imate se v prodaji Spigen? Predvsem me zanima Neo Hybrid EX. Ce je bi se jutri oglasil in ga vzel.
Vnaprej hvala za odgovor |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |