| sussi je napisal/a: |
| to je potem dober znak in pomeni, da je zaloga vedno boljša. ali pa da se zmeraj manj naročil v tujini |
Na apple us store je že datum dobave zmanjšan na 2-3 tedne tak da se očitno zaloga polni...
| Nakup iPhone 5 v Apple Store | |||||
Na apple us store je že datum dobave zmanjšan na 2-3 tedne tak da se očitno zaloga polni... _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
se je v vseh storih skrajšal delivery time. kar je odlična novica
|
|||||
V uk je še vedno 3-4 tedne.
|
|||||
Nebo dolgo
|
|||||
Za belega 64GB je že 2 - 3 tedne v UK, za ostale pa bo verjetno že kmalu ker kot sem rekel, meni so za 32 črnega poslali mail da je skrajšan rok... _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
tudi 16ka bela je 2-3
|
|||||
Pa res.. Fajn
|
|||||
v švcarskem storu so že vsi 2-3 tedne
|
|||||
V Avtsriji je tut 2-3 tedne
|
|||||
Tolk časa bom čaku, da bom na koncu andrioda kupil.
|
|||||
tudi v UK so zdaj že vsi na 2 - 3 tedne
_________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
Zdravo vsem. Trenutno se nahajm v Montrealu in sem malce naivno sel v apple store in si izpolnit veliko zeljo in kupit odklenjen Iphone 5. Seveda..ni slo. Le narocil bi ga lahko,iz USA v Kanado..pa se vracam v Slo. Kot berem, pa se ocitno v Evropi,da zadevo narocit iz Londona. Tisti, ki ste to storili, ali mi,zaupate na kratko proces narocanja? In kako zanesljiv je? Mislim, da bi to bila opcija zame. Zanimam se za bel Iphone 5 32G...
Hvala za odgovore in pomoc. Lp |
|||||
Imam kartico, apple ID..kako pa prides skozi del, kjer bi moral napisat Slovenija...? Thx se enkrat.
|
|||||
Tukaj bo taprava tema glede tega >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15140
Na kratko. Dirketno v SLO ne mores narociti... Zato je potrebno uporabiti servis, kjer dobis UK naslov.. To je recimo Borderlinx.com ali izanglije.com ... |
|||||
Danes na UK store-u spremenili status na "Preparing for Shipment"
_________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
Jutr
|
|||||
nice _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
Nič se ne pohvalite, da ste dobili aparate
Zadnjič sem se ustavil v Apple Storeu na Regent Streetu pa so imeli od iPhone 5 na zalogi samo bele 16GB tako da nisem nič vzel, bom videl v ponedeljek, če bo kakšen črn |
|||||
kako to da je še zmeraj omejen na 2 kosa? ker sem pred nekaj dnevi bral na macrumors, da so odstranili tisti napis 2 per costumer...
|
|||||
Tako je Sussi, zdaj lahko ena oseba kupi do 10 iPhonov. http://news.cnet.com/8301-13579_3-57557172-37/apple-sacks-two-per-customer-rule-for-iphone-5/ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |