| warcanoid je napisal/a: |
| Telefon daš v DFU: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034 in potem restore!
P.S. na youtube imaš polno na temo DFU mode |
Evo sem nardila to, samo še zmeri mi napiše isto
Iz lj sem, na žalost ne iz kranja
| Nujna pomoč-zaklenjen iphone? | |||||
Evo sem nardila to, samo še zmeri mi napiše isto Iz lj sem, na žalost ne iz kranja |
|||||
Prnes v kranj bomo zrihtal:) |
|||||
Prvo ga daj v dfu način in restoraj… po restoru se vomponovno akriviral… do kje si prisla? _________________ |
|||||
sj tole sm nardila dfu, potem se mi je pa ista slikca narisala na fonu,da se povežem na wifi (in se), in potem napiše po par sek da se ne da aktivirat..
|
|||||
saj ga gre aktivirat preko PC-ja…?
_________________ |
|||||
pa še potem sem hotla restore narest na itunsih pa mi napiše da ne more narest...
|
|||||
a bi probal prek timewierja? |
|||||
hvala lepa iDavid4, edini ki se je zavzel pa mi resnično pomagu prek sporočil
|
|||||
Še eno vprašanje, kaj pa narest tukaj,kako dam na slo?
![]() |
|||||
Dpbr da ga mamo. |
|||||
![]() _________________ |
|||||
Sva zrihtala
|
|||||
Dobro da ga poznam
|
|||||
To si tud jaz mislim če mi kdaj kj frizne meil mam ihihihih |
|||||
Tudi meni se je to zgodilo na iPadu potekla beta brez kakršnih updatov potem pa dejansko ni šlo aktivirat na različnih wifi omrežjih in tudi preko pcja...mal je čuden bil tale potek bete. Zadevo je rešil samo restore preko itunes in restore podatkov iz iclouda.
Zanimivo je predvsem, da nikoli ni mogel iPad doseči serverja za aktivacijo pa ni bil jailbreakan itd. _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
to se je meni zgodilo takomna ipadu kot iphonu… pomagalo je edino sneti ipsw. in opravit ročni restore preko itunes( shift+restore) in je šlo vedno skozi brez problemov…
_________________ |
|||||
imam eno vprašanje. ali se je komu že zgodilo da ima začetni zaslon na kodo in potem je pozabil to kodo?. no jaz sem jo in zdaj ne vem kaj bi naredila, ker ne morem prit not u telefon in ne vem kaj bi naredila
|
|||||
Nimas kaj,... Naredit mroas restore,... Ampak ce imas iOS 7 in vklopljen Find my iPhone, potem te bo vprasal za Apple Geslo,... Tega pa najbrz znas?...
|
|||||
noče mi sprejeti nobene SIM kartice, ker sem naložol novo verzijo sio 6.1.3 in je sedaj najbrže telefon zaklenjen. pozdrav Peter Mihakek
|
|||||
In kaj tocno pricakujes od nas? ....
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |