Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
The Amazing iOS6 maps
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 21.09.2012 08:35:14
Re: trip v Munchen 20.09.2012
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
haroker je napisal/a:
Dumber ocitno res ne razumes ali pa noces. Maps so SW, kar pomeni, da ga bodo updejtali, v ozadju popravili in bo delal kot se pricakuje. iPhone je HW, ki je se vedno po kvaliteti dalec pred konkurenco, kot povedo vsi neodvisni review-i.

Da o kvaliteti app-ov ne govorimo. iOS ima se vedno najboljse app-e v app storu.

Ko bos imel razciscene osnove, bos mogoce razumel.

Čisto razumem da so mapsi SW samo se mi Češko zdi da v letu 2012 ko je google maps že izpopolnjen v nulo sploh upajo izdati ven nepopolne mapse. Razumem, da se bo to popravilo in bo delalo ampak zakaj ne more bit v startu že tako. Kaj pa če nekdo redno uporablja mapse, in si je zvečer naložil gor iOS6 zjutraj je šel na pot in je totalno zabluzil....

Ne mi o nekih razčiščenih osnovah pač malo objektivno gledam na neke stvari in ne zaljubljeno v apple kot večina tukaj gor.

Nazadnje urejal/a Dumber Pet 21. Sep 2012 08:37; skupaj popravljeno 1 krat
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 21.09.2012 08:35:28
iAndrej76 je napisal/a:
Še vedno je apple daleč pred vsemi!!!

Ajaa?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 21.09.2012 08:36:16
Ker ce folk spregleda, bo sel na shit od Androida ali kako? Ne ga sra** no. Android je en OS, ki ga vsi po malo drkajo. V smeri ki gre sedaj, bo cez 2 leti totalni razsul.

Android je tako ql, telefoni so tako fajn, da se dajo ful nadgrajevati :9 Aja, saj res, 1 leto stari OS ima gor mogoce sedaj ze 20% telefonov, najnovejsega pa malenkost vec kot 1%

Android je sele nateg. Telefon ki je star eno leto, imas 50% moznosti, da ga sploh ne mores nadgarditi na najnovejsi OS Smile

Tisti ki ne marajo iOS, Apple iz kr enega vzroka, so se bolj slepi.

Nazadnje urejal/a haroker Pet 21. Sep 2012 08:38; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Tam kjer cveti brnistra
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 21.09.2012 08:37:27
haroker je napisal/a:
Ker ce folk spregleda, bo sel na shit od Androida ali kako? Ne ga sra** no. Android je en OS, ki ga vsi po malo drkajo. V smeri ki gre sedaj, bo cez 2 leti totalni razsul.

Android je tako ql, telefoni so tako fajn, da se dajo ful nadgrajevati :9 Aja, saj res, 1 leto stari OS ima gor mogoce sedaj ze 20% telefonov, najnovejsega pa malenkost vec kot 1%

Android je sele nateg. Telefon ki je star eno leto, imas 50% moznosti, da ga sploh ne mores nadgarditi na najnovejsi OS Smile

Tako je Very Happy Very Happy Very Happy

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 21.09.2012 08:38:28
Dumber je napisal/a:
Ne razumem več čisto nič, kaj bi mogo Apple naredit narobe, da nebi imel gužve, glede na to da so mapse zjebali in še kar gužve.... nevem....nevem.... razmišljam da bi pokačak na novi google nexus.

12ur stojiš v vrsti daš 650eur potem pa ti mapsi ne dalajo. Malo s češki s temi forami, leta 2012 bi človek pričakoval da so neki mapsi brehibni ne pa, da potem pridejo z izgovorom češ da še komaj razvijajo.... Ja kaj meni potem pa bi še zraven google maps pustili če še v svojega niso 100%. Malo mi grejo na jetra že. Sploh pa me odvrača to čakanje majmunov v vrsti še bolj od iphona Very Happy

Nekateri pa res kot kaze ne razumejo zadev...

Google Maps so bili prisiljeni umaknit, ker jim je menda potekla pogodba ...

In Google Maps bodo v kratkem na voljo preko AppStore! To je ze veckrat bilo napisano tukaj in tudi drugje ...

Da pa nekatere tako iz "tira vrze" ena apliakcija, pa ne bi verjel Very Happy Very Happy Very Happy

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 21.09.2012 08:40:42
haroker je napisal/a:

Lej roko na srce, kaj ti pomaga iOS6 na iphone 4, če nimaš ne siri ne tako opevane panorame.... Komot lahko zaradi tistih barv zdržiš tudi na 5...

Kar pa se tiče androida pa se strinjam, ampak nove verzije od 4.0 so res bolj popolne od prejšnih. Drugače pa mislim da bo windows 8 kar uspešen.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 21.09.2012 08:41:46
če imaš enga rad, potem mu kakšno slabo razvado tut skoz prste pogledaš Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 21.09.2012 08:43:01
Jest je napisal/a:
Nekateri pa res kot kaze ne razumejo zadev...

Google Maps so bili prisiljeni umaknit, ker jim je menda potekla pogodba ...

In Google Maps bodo v kratkem na voljo preko AppStore! To je ze veckrat bilo napisano tukaj in tudi drugje ...

Da pa nekatere tako iz "tira vrze" ena apliakcija, pa ne bi verjel Very Happy Very Happy Very Happy

Ne, da me je iz tira vrglo. Samo ne morem verjet kako nekaterti applu vsako napako spregledajo češ saj ne rabim itd.
Osebno mi je vseeno za mapse ampak me razjezi, da se stvar v tako velike podjetju ne lansira 100%. Če bi tako zelo rabil google maps lahko tudi preko Safarija čisto normalno dostopam. In to da jim je menda potekla pogodba je tudi po moje za lese privlečena fora. Kaj je problem pogodbo podaljšat ? Oni se želijo čisto ločit od googla, kar je tudi prav.

Nazadnje urejal/a Dumber Pet 21. Sep 2012 08:45; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 21.09.2012 08:44:53
a nism nekje bral tudi, da inženirji od google maps bežijo k applu? Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 21.09.2012 08:46:27
Dumber, ce google noce podaljasti pogodbe, ce ne omogoca applu to kar zeli, se jasno podjetje odloci da pogodbe ne podaljsa. Ce se nisi opazil, sta si apple in google v laseh. Se potem cudis da so umaknili Youtube in Maps?!

Sicer pa bo google dal sedaj svoj app za mapse ven in nihce ne bo rabil vec jokati. Hkrati pa bo tudi apple nadgradil svojo resitev.

Nihce pa ne kupuje telefona zaradi mapsov.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 21.09.2012 08:47:33
Dumber je napisal/a:
Ne, da me je iz tira vrglo. Samo ne morem verjet kako nekaterti applu vsako napako spregledajo češ saj ne rabim itd. Osebno mi je vseeno za mapse ampak me razjezi, da se stvar v tako velike podjetju ne lansira 100%. In to da jim je menda potekla pogodba je tudi po moje za lese privlečena fora. Kaj je problem pogodbo podaljšat ? Oni se želijo čisto ločit od googla, kar je tudi prav.

Za podaljsanje pogodbe sta vedno potrebna dva, ki se strinjata s pogoji ... Podobno je tudi z Youtube apliakcijo... pac Google in Apple se ne marata prevec... tako kot Apple in Samsung... ampak eden brez drugega ne morejo Very Happy Laughing

In nihce ni rekel, da se napake spregleda... ampak nekateri iz muhe delajo slona ... in pisejo tako, kot da se bo svet podrl, ce ena aplikacije sedaj ni vec tako, kot je bila prej. In aplikacije so "zive" in se stalno razvijajo, dopolnjujejo... Uporabniku za to ni potrebno nic placati... ampak fajn pa je udrihat cez nekoga Smile ...

100% zadev ni in jih tudi nikoli ne bo...vsaj ne pri tako kompleksnih zadevah, kot je ta, o katerei je trenutno govora ...

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 21.09.2012 08:49:01
haroker je napisal/a:

Sicer pa bo google dal sedaj svoj app za mapse ven in nihce ne bo rabil vec jokati. Hkrati pa bo tudi apple nadgradil svojo resitev.

Cez koga bodo potem "simfali", ko bo Google Maps v App Store? Spet cez Apple? Very Happy Razz Wink

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #33   Objavljeno 21.09.2012 08:52:08
a smo mal temo falil? jest ga kupim pa zarad celote.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Tam kjer cveti brnistra
Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 21.09.2012 08:53:39
filipich je napisal/a:
a smo mal temo falil? jest ga kupim pa zarad celote.

pa če pljuvajo po applu skozi tukaj nej na android forumu pljuvajo!!!

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #35   Objavljeno 21.09.2012 08:57:13
No saj govoriti mali kritično proti applu na tem foromu je kot da bi scal proti vetru =). Včasih bi pač apple fani morali biti malo kritični do appla, pa bi še mogoče kak napredek več v novih serijah naprav bil viden. Lej to da nihče ne kupi telefona zaradi mapsov nevem če je res, mogoče pa je kdo, ki mu je to prioriteta.

Saj na koncu koncev bom tudi jaz kupil novega iphona, le to mi ni jasno da nihče več ne gleda objektivno in bi bil malo kritičen.

Nazadnje urejal/a Dumber Pet 21. Sep 2012 09:07; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #36   Objavljeno 21.09.2012 08:58:15
saj so kritični do mapsov v eni izmed tem...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #37   Objavljeno 21.09.2012 08:58:41
iAndrej76 je napisal/a:
pa če pljuvajo po applu skozi tukaj nej na android forumu pljuvajo!!!

Nisem lih pljuval, ampak če sem že sem upravičeno. Si lastim kar nekaj applovih naprav in imam izkušnje tako, da ne pljuvam na pamet kot večina andorid fenov =)
Razdruženo: Pet 21. Sep 2012 09:00.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #38   Objavljeno 21.09.2012 09:05:04
Nihce ne spregleda napake, a ocitno nihce ne uporablja toliko Maps, da bi ga to zelo bolelo sedaj. Sam ga zazenem le ko sem v tujini ali ko iscem kaksno ulico v LJ, ker pac nisem od tukaj... To pa mi tudi novi Maps dobro naredijo.

Drugo bi bilo, ce bi nedelovala kaksna kljucna stvar, recimor mail, sms/mms, klici... tam bi bila druga pesem.

In Apple se zaveda tezav z Maps-i in delajo na izboljsanju. Nihce ne joce, da ni vec Youtube app-a direkt v iOS, saj je v App storu direkt od Googla. Tako za vse povezano z Youtube bo kriv sedaj Google in ne Apple.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #39   Objavljeno 21.09.2012 09:10:06
haroker je napisal/a:
Nihce ne spregleda napake, a ocitno nihce ne uporablja toliko Maps, da bi ga to zelo bolelo sedaj. Sam ga zazenem le ko sem v tujini ali ko iscem kaksno ulico v LJ, ker pac nisem od tukaj... To pa mi tudi novi Maps dobro naredijo.

Drugo bi bilo, ce bi nedelovala kaksna kljucna stvar, recimor mail, sms/mms, klici... tam bi bila druga pesem.

In Apple se zaveda tezav z Maps-i in delajo na izboljsanju. Nihce ne joce, da ni vec Youtube app-a direkt v iOS, saj je v App storu direkt od Googla. Tako za vse povezano z Youtube bo kriv sedaj Google in ne Apple.

Si delal analizo al kako veš da nihče ne uporablja toliko mapsov ? Če tebi niso bistvenega pomena ne pomeni, da drugim niso.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #40   Objavljeno 21.09.2012 09:11:14
Re: The Amazing iOS6 maps
Sej se ok apple maps , lepše zgledajo mape + zaenkrat imam dobre izkušnje kot kazalec poti

še boljše če ti keri pošlje kr koordinate prek imessage , samo odpreš v maps in že imaš
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani