[Hackintosh] OS X 10.5.1 Leopard na PCju | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
instaliras program pa se da tudi zapisovat |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pred kratkim sem želel testirat mac os x leopard na svojem pc-ju matična GA-K8NS, AMD 3000+ 64 procesor.. V glavnem, zanimalo me je ali bo mac os sploh deloval na moji mašinci.. da se prej prepričam sem z uporabo VMware programa probal zadevo nasnet. Ni ratalo.. A ko sem probal nasnel verzijo 10.4.8 tiger.. pa je stvar nomalno zalaufala. Mislite da bi mi verzija Leopard morala po tem takem tudi delovati ali bolje da ostajam pri tej ta stari? Imam si jih namen nainštalirat in uporabljat trenuten os ter mac os, vendar nevem ali bi bilo bolje da namenim za mac os ves disk 160 gb ali bi bilo bolje delat particijo. Kaj menite? Hvala vsem ki mi boste svetovali! |
|||||
![]() |
|||||
![]() Matična : Asus P5G-MX - intel 950 Procesor : Core 2 Duo E4500 2,2 Dual 2x1Gb Ram Wireless Asus WL-138g Dela : restart, shutdown, sleep Ne dela : Lan na plošči XBench : 160 |
|||||
![]() |
|||||
Imam: Moj računalnik AMD Athlon 64 x2 4800+ 2Gb Rama 320 Gb disk aTi x1950pro grafika A bo stvar delovala normalno.? Najdel sem en vodič: http://tgrounds.blogspot.com/2007/05/osx86-on-pc.html A se vam zdi ok? jas verzija |
|||||
![]() |
|||||
AMD X2 1,8 GHz 1 GB ram Ati Radeon x1150 Probal sem z hackintosh 10.4 in 10.5 doben od navedenih mi ne dela. Tiger normalno boota vendar pri inštalaciji nevidim HDD da bi ga formatiral na HFS format, pri Leopardu pa se niti boot ne izvede do konca |
|||||
![]() |
|||||
Deluje odlično na: Core 2 Duo e6550 2,33ghz 3gb ddr2 800mhz (1+2gb) 320 wd sata2 realtek ac888-potrebni so originalni gonilniki od realtekove strani za mac-a da deluje mikrofon Gigabyte GeForce 8600GT 256mb ddr3-potrebni gonilniki(NVinject) tudi če si instaliraš 10.5.2 graphic update Asus wlan usb 167g-potrebni gonilniki za mac-a iz asusove strani Imam pa naret dual-boot z visto business preko easyBCD Vse deluje odlično |
|||||
![]() |
|||||
(panki_86 )zanima me kje si dobil oz našel navodila za inštalacijo, imamo podobno konfiguracijo in bi probal zadevo hvala |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |