Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Freezing po instalacii Mountain Liona
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 08.10.2012 11:09:37
Re: Freezing po instalacii Mountain Liona
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz sem zamenjal SSD in sedaj dela BP. Sem pa šel iz Corsair na Intel...

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 08.10.2012 21:16:53
Re: Freezing po instalacii Mountain Liona
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mikrohard je napisal/a:
@Shraier: In kako/kje sta ročno nastavila sata2? Tudi meni na Macbook AIRu vse deluje brez težav. Na miniju mi je pa pred parimi dnevi začelo trokirati. Malce sumim tudi zunanji disk za time machine, ki sem ga danes izklopil.

Po 2 mesečnem čakanju je uradni OCZ support izdal software za zakleniti svoje diske na SATA2. Problem je bil v tem, da firmware 2.06 je delal brez problemov (tudi windows userjem), update 2.09 je začel delat probleme, 2.12 je bil katastrofa (mac zmrzovanje, win bsod).. Tako, da so potem "na hitro" izdali fix, ki je rešil te probleme. Žal ne bi vedel, kako rešiti težavo na drugih diskih.

mukl je napisal/a:
Meni pa se na Miniju, star je 14 dni in upgrade na Mountain Lion-a nenehno dogaja, da se izgublja AirPort povezava, npr. ko surfam po webu in potem kliknem na kakšno povezavo ali pa želim odpreti nov tab ali pa novo stran, ne gre, najitreje potem zadevo rešim, da dam AirPort na "off" in takoj potem spet na "on" in zadeva spet deluje, zanimivo je to, da imam poleg tega še en Mac Mini, že pravi starček proti tewmu novemu, sploh še nima Intelovega procesorja, no, pa dela vsaj kar se zgoraj omenjenega problema tiče, brez težav, torej, AirPort ne pada dol, kar je zelo moteče.

Svetujem clean install. Osebno sem upgrejdal iz M na ML in Safari se je non-stop sesuval, sam sistem je tudi bil počasen. Po clean installu dela vse perfektno Smile.

Glede MBP Retina -> to bi moralo delati brezhibno. Predlagam, da neseš na uradni servis in pokažeš, kaj se dogaja, ker to ni normalno.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani