Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Zakaj Iphona ni pri Mobitelu?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Prekmurje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 15.08.2012 09:15:38
Re: Zakaj Iphona ni pri Mobitelu?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mobitel, mogoče tone, ampak še dolgo nebo potonil, če sploh, saj ponuja največ vrst storitev in najkvalitetnejše zaenkrat.

to da pa je uradno samo pri simobilu, telemach in drugi ga pa prodajajo kar tako, pa mi itak ninpomembno glavno da ga jaz lahko dobim, pa če je uradno ali pa ne Smile to meni nepredstavlja razlike.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 15.08.2012 09:20:44
To, da Mobitel nudi najvec storitev in da so te najkakovostnejse, ze nekaj casa ne drzi vec... Saj jih je konkurenca ze dohitela in na kaksnem podrocju celo prehitela...

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Prekmurje
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 15.08.2012 09:28:18
pa mi povej na katerem podrocju?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 15.08.2012 09:53:22
neooo je napisal/a:
mobitel, mogoče tone, ampak še dolgo nebo potonil, če sploh, saj ponuja največ vrst storitev in najkvalitetnejše zaenkrat.

to da pa je uradno samo pri simobilu, telemach in drugi ga pa prodajajo kar tako, pa mi itak ninpomembno glavno da ga jaz lahko dobim, pa če je uradno ali pa ne Smile to meni nepredstavlja razlike.

Ti bo predstavljajo razliko, ko bos hotel uveljavljat garancijo,... In te bodo posiljali na Biral d.o.o ? Very Happy
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 15.08.2012 10:18:53
neooo je napisal/a:
pa mi povej na katerem podrocju?

Pri pokritosti s signalom so podrocja, kjer je Mobitel slabsi od obeh ostalih konkurentov z lastnim omrezjem... prav tako pri hitrosti mobilnega interneta so taka podrocja... Sploh pa ce poleg kakovosti gledamo se na kot celoto... torej kaj dobim za svoj denar ...

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 15.08.2012 10:23:49
@Jest sem že 10 leto pri Mobitelu Wink pa se strinjam kar si napisal,ampak glede pokritosti pa nisem ravno prepričan…

Jablanator

Kraj: ljubljana
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 15.08.2012 10:31:28
Tole glede pokritosti nevem kolk drži ker ma mobitel kar dobro pokrito. Razen če si doma bogu za hrbtom.. potem ti pomaga samo stacionarni telefon Very Happy . Še ena ogrooooomna prednost mobitela je to da še nikoli nisem slišal za nategovanje z napinjenimi računi kar je pri simobilu stalnica. Prijatlu so nabil račun kar je mel + še 100€ kar tako za brezveze.

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 15.08.2012 10:36:50
iDavid4 je napisal/a:
@Jest sem že 10 leto pri Mobitelu Wink pa se strinjam kar si napisal,ampak glede pokritosti pa nisem ravno prepričan…

Jaz imam tudi ze preko 10 let Mobitelovo kartico... poleg Si.mobilove, Tusmobilove, bob-ove, izimobilove,... primarno uproabljam Si.mobil... in nimam nekih vecjih problemov... oz. nimam problemov nic vec ali manj kot pri ostalih ...

Glede mobilnega interneta, ki ga v bistvu bolj uproabljam kot govorne storitve pa lahko recem, da na tistih podrocjih, kjer se sam gibljem, je mariskje Si.mobil boljsi kot Mobitel... So pa seveda tudi podrocja, kjer je Mobitel boljsi... ampak v grobem ne moremo vec govoriti, da ima nevemkaksno gromozasnko prednost pred ostalima dvema z lastnim omrezjem ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 15.08.2012 10:36:52
Jest je napisal/a:
Pri pokritosti s signalom so podrocja, kjer je Mobitel slabsi od obeh ostalih konkurentov z lastnim omrezjem... prav tako pri hitrosti mobilnega interneta so taka podrocja... Sploh pa ce poleg kakovosti gledamo se na kot celoto... torej kaj dobim za svoj denar ...

Nah, se ne strinjam s teboj. Na dolenjskem še vedno ponekod peša Si.mobilov signal. Se strinjam da so se popravili, ampak še vedno so za mobitelom. V mestih je čisto drugače kot na vaseh, tako kot je moxel napisal Wink
Da ne začnem o tušbruh omrežju Smile

iPad mini 2 16gb
iMac 27 late 17
Macbook Air 13 late 15
Macbook pro 15 middle 19
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 15.08.2012 10:37:57
Bom še jst dodal svoj mozaik v komentarje... Smile

Ne razumm zakaj se eni sprašujete zakaj nima mobitel iPhona uradno. Nekaj časa nazaj (predn ga je imel simobil) smo se spraševali kdaj sploh bo uradno iPhone v sloveniji. Zdaj ko ga imamo, pa hočmo še pri mobitelu. Ko ga bojo imeli pri mobitelu bomo spraševali zakaj ga nimajo uradno pri tušmobilu, itd. Meni je najbolj pomembno, da je iPhone v sloveniji, da je odklenjen in to je to. Sicer mamo pa tut italijo in avstrijo zelo blizu. Jst mam iPhona in sem prešaltu iz simobila na mobitel (cca 2 leti nazaj). Skratka, vesel sm da je iPhone prišel v našo malo deželico, a je to simobil, mobitel,.. mi je pa čisto vseeno =)

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 15.08.2012 10:39:40
moXel je napisal/a:
Tole glede pokritosti nevem kolk drži ker ma mobitel kar dobro pokrito. Razen če si doma bogu za hrbtom.. potem ti pomaga samo stacionarni telefon Very Happy . Še ena ogrooooomna prednost mobitela je to da še nikoli nisem slišal za nategovanje z napinjenimi računi kar je pri simobilu stalnica. Prijatlu so nabil račun kar je mel + še 100€ kar tako za brezveze.

Nisem trdil, da Mobitel nima dobro pokrito... ampak tudi ostali imajo dobro pokrito... Smile ... in glede "natgovanja" ... v veliko primerih so uproabniki sami krivi... Recimo primer znanke, ki je predlani poleti dobila od Mobitela racun preko 700€, ker je sin imel na morju na hrvaskem s seboj prenosnik in Mobitelov "instant internet" ... in je seveda notebook uproabljal enako kot doma, ker pac niso vedeli, da "unlimited" velja samo v domacem omrezju ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 15.08.2012 10:40:40
ja, samo nekateri si ne morejo privoščit takih cen, zato težijo k subvencioniranim cenam Smile
to mislim da je tut skrito v naslovu teme Razz

iPad mini 2 16gb
iMac 27 late 17
Macbook Air 13 late 15
Macbook pro 15 middle 19
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #33   Objavljeno 15.08.2012 10:41:00
Milko je napisal/a:
Nah, se ne strinjam s teboj. Na dolenjskem še vedno ponekod peša Si.mobilov signal. Se strinjam da so se popravili, ampak še vedno so za mobitelom. V mestih je čisto drugače kot na vaseh, tako kot je moxel napisal Wink

Daj preberi še enkrat zadnja posta od Jesta…

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 15.08.2012 10:44:01
Tole s pokritostjo s signalom pa ne drži. Še posebej v manjših mestih !! In to je tudi eden od glavnih razlogov da sem še pri mobitelu (poleg tega da ima večina znancev mobitel).
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #35   Objavljeno 15.08.2012 10:48:34
Jest je napisal/a:
Jaz imam tudi ze preko 10 let Mobitelovo kartico... poleg Si.mobilove, Tusmobilove, bob-ove, izimobilove,... primarno uproabljam Si.mobil... in nimam nekih vecjih problemov... oz. nimam problemov nic vec ali manj kot pri ostalih ...

Glede mobilnega interneta, ki ga v bistvu bolj uproabljam kot govorne storitve pa lahko recem, da na tistih podrocjih, kjer se sam gibljem, je mariskje Si.mobil boljsi kot Mobitel... So pa seveda tudi podrocja, kjer je Mobitel boljsi... ampak v grobem ne moremo vec govoriti, da ima nevemkaksno gromozasnko prednost pred ostalima dvema z lastnim omrezjem ...

Res je … ravno zato sem pri sebi opustil Simobilovo naročnino,ki sem jo imel poleg Mobitelove… za moje potrebe je Mobitel še vedno pred ostalimi( pokritost ), glede hitrosti se pa strinjam je simobil mal pred Mobitelom saj redno opravljam Speedteste in sem opazil razliko.
Ni pa spet nevem takšna velika razlika… cenovno je pa Simobil daleč pred Mobitelom!

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #36   Objavljeno 15.08.2012 10:52:17
iDavid4 je napisal/a:
Daj preberi še enkrat zadnja posta od Jesta…

dej si ti poglej čas postanja,pa potem komentiraj

iPad mini 2 16gb
iMac 27 late 17
Macbook Air 13 late 15
Macbook pro 15 middle 19
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #37   Objavljeno 15.08.2012 11:14:13
Milko je napisal/a:

Ravno dolenjska je eno izmed tistih podrocji, kjer je Mobitel najslabsi... Vsaj okoli nad Grosupljami (Polica, Blecji vrh), kjer je zivi tast ... Z boljso polovico imata vsak drugega operaterja (on Mobitel, ona Si.mobil)... tako sta bila vsaj dosegljiva (fiksnega telefona ni bilo mozno dobiti)... Mobitel je imel eno crtico v enem kotu jise, Si.mobil v drugem... zunaj je se nekako slo... ceprav za mobilni internet sta bila oba (oz. vsi trije - tudi Tusmobil) neuproabni... saj niti EDGE signala ni bilo... Od pred kake pol leta ima tam Si.mobil UMTS900 ... in deluje cisto spodobno ...

Ravno vcerajsnja meritev od tam preko Si.mobila (od ostalih nimam meritev):

Podobno je recimo doma (okolica Medvod)... kjer ima ravno Si.mobil najboljse rezultate. Tukaj so meritve, ki sem jih naredil sedajle doma...

Si.mobil:

Mobitel:

Tusmobil:

Pa se screenshoti, kjer se vidi jakost signala, ki je pri vseh treh na tej lokaciji OK ...

Si.mobil:

Mobitel:

Tusmobil:

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #38   Objavljeno 15.08.2012 11:17:30
Tole je pa speedtest, ki sem ga naredil nekje konec julija letos v Grencu pri Skofji Loki ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 15.08.2012 12:16:44
Jest je napisal/a:

Jest ima povsem prav.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #40   Objavljeno 15.08.2012 12:37:49
Jaz še vedno mislim da je mobitel TOP operater v Sloveniji.. V rovtah je še vedno (večinoma) dosti boljši od Simobila, kvaliteta klicev je sama po sebi boljša (call failed, prekinjanje, čudni zvoki), pa tudi celotno omrežje je bolj stabilno..
Pri mobitelu se mi nikoli ni zgodilo da bi ga moral dati v airplane mode in nazaj, kot se mi je to že dostikrat zgodilo pri simobilu, ker enostavno noče na internet in moraš dat v airplane mode in nazaj potem pa spet začne delat...

Sicer sem uporabnik simobila, prej mobitela tako da vem kakšna je razlika .. Ko vezava preteče pa nazaj na mobitel..

Toliko para , toliko muzike...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani