Skullface: na feriju dela po navodilih cisto brez tezav. Zgleda, da ti nekaj narobe nastavis.
Navodila

| Leopard + Eduroam | |||||

Skullface: na feriju dela po navodilih cisto brez tezav. Zgleda, da ti nekaj narobe nastavis.

Navodila  | 
	|||||

ok..mi je uspelo porihtati...kriva je bla pisna napaka   

| 
	|||||

pisna napaka? ojoj, pri paswwordih in uporabniških imenih zna to bit kr kočljiva zadeva.

lp, M  | 
	|||||

pa ja...zamenjal sem dve številki ko sem se prvič vpisoval in sem ju pozneje kar avtomatsko uporabljal...

glavno da zdaj dela  | 
	|||||

ne, ne dela, po navodilih ne dela. Na Tigerju je boom, brez problemov, na Leopardu pa je z vsakim poskusom slabše. Ko končam vse korake po navodilih in se povežem, me spet prosi avtentikacijo in potem spet, pa spet ... in tako v nedogled. Niti ne prevzame certifikatov.

Ta Leoprad je res katastrofa. Prosim za pomoč.  | 
	|||||

Če tebi ne dela, še ne pomeni da je katastrofa...Ne posploševat, ljudje. LP -J  | 
	|||||

Na macu sem od sredine 90. , pa še ni bilo bolj windowsom pdobnega sistema. po  kompliciranosti nastavitev in izgledu vmesnikov, da o muhavosti ne govorim.  Tiger je mila majka proti Leopardu.

Sicer pa rabim pomoč za eduroam, ne pa razpravo o polizdelkih  | 
	|||||

Iz tvojega posta nisem uspel razbrati kaj sploh potrebujes? V 3 straneh postov ni odgovora? 

| 
	|||||

Ne, sem poskusil vse, reformatiral drive, clean install, poganjam Leopard (10.5.5) brez kakršnihkoli 3rd party dodatkov, vsako rešitev, ki je na tem forumu opisana; in še ne deluje. V Tigru deluje bp. Lahko pa se povežem na wireless iz kafiča pod faksom, eduroam pa je no go - self assigned IP.

Aja, pa na eduroam.si manjka en korak, ki je na tujih forumih, ki obravnavajo nastavitve v Leopardu.  | 
	|||||

Uporablja kdo EDUROAM s prijavnimi podatki FDV-ja?

Imam namreč uporabniško ime in geslo, ki bi naj bilo pravilno vendar mi ne upe povezati. LP  | 
	|||||

@George po navodilih deluje eduroam s prvim priklopom na eduroam. Nastavljal pa sem doma. Zgleda da nekje nekaj zajebes. 

| 
	|||||

Če si prepričan, da si vse pravilno nastavil, se lahko obrneš na FDVjev računalniški center, kjer lahko v logih pogledajo, zakaj povezava ne uspe. Lahko se poskusiš povezati tudi na kaki drugi lokaciji, ki oglašuje Eduroam omrežje. Morda ima lokacija, kjer poskušaš vzpostaviti povezavo, težave z omrežjem.  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |