@238128
Najlepša hvala za link!
@iDavid4
Verjetno tudi bom, samo prijatelj ki ga ima, je VEDNO na telefonu, še v službi mu težijo, češ daj že iphona iz roke, delaj!
@gpc17
Ravno tudi zaradi costumizacije bi prešel na iOS, prijatelj pravi da z enim klikom updejtaš vse. Pri Androidu me to moti, 1teden sem prebiral KO NOR xda-je in forume za root, flash, aplikacije pa nevem kaj use lagfixe...in na koncu sem ga skoraj bricknil, ker sem en napačen fajl dal v Odina, mislim skret resno! Miljon romov, in nekih XXXJVE in JVPG in oh in sploh, škoda besed.
Glede zaslona, ne rabim widgetov, le vreme imam direkt na dostopu, jaz rabim telefon s katerim si lahko lajšam življenjska opravila in predvsem uporabnost! Igračkanje z androidom mi je odveč. Potrebujem hitrost in lepoto, prefinjenost in enostavnost. (mail/sms/mms/fb/net/slike/...)
Definitivno ga ne bom JB-jal takoj ali sploh, bom videl, slišal sem, da ko kupiš iPhona, da so potem še dodatni €€€ za aplikacije in vse ostalo, ?? Koliko % glede na vse appe, je zastonj? Je to kot android market? Bolje? Slišal sem, da se večina plačuje, kar mi pravzaprav ne bi bilo čisto všeč, ali pač?
Predvsem me preseneča npr. na bolhi, ziljon noteov, sgs2 menjajo za celo iphone 4, kaj sele 4S, to mi resno da vedet, da je celoten telefon pač boljši...
@lakai
Zelo veliko pričakujem s strani aplikacij na iOS, upam da bom zadovoljen, ker appi na droidu so poraz. Pol jih ne dela, štekajo...že samo zadnje 2tedna sem moral resetirati SGS1 vsaj 5x...
No želel sem samo prvi odgovor in komentar na objavljeno temo na android forumu.
Še enkrat hvala vsem za nasvete in pluse na Iphonu 4S, mogoče bi bila še kakšna pozitivna stvar, kaj se da delati z Iphonom ne odveč
In Vas opozarjam, ne se kregat in začenjat teme boja driod-ios, mejte se radi, imate Iphona!
Jaz pa ga še čakam in kalkuliram kje ga nabavit