Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Iz SGS na Iphone 4S, prvič...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 28.03.2012 18:13:55
Re: Iz SGS na Iphone 4S, prvič...
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kar se tiče sistema: Zraven stabilnosti delovanja in zaprtega sistema (kar eliminira vso svinjarijo, ki jo lahko dobiš na androida) je največji plus iOS-a pomoje kvaliteta appov. Tu Android na veliko puši.

4S je pa po vrhu še pošteno lep (čeprav je tak model na trgu že cca. 2 leti), kompakten in ima eno izmed najboljših kamer na trgu.

Roko na srce, pa ne govorim na pamet (ergo sem rokoval z obema) mi ni jasno, zakaj bi naj SGS2 pobral tisto nagrado... pomoje prej zaradi tega, da še pač ostanejo na trgu in je bolj vzpodbuda, kot kaj drugega. Čist iskreno in lastno mnenje... (da se ne bo kdo zapičil v post Smile )
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 28.03.2012 19:35:10
@238128
Najlepša hvala za link! Smile

@iDavid4
Verjetno tudi bom, samo prijatelj ki ga ima, je VEDNO na telefonu, še v službi mu težijo, češ daj že iphona iz roke, delaj! Smile

@gpc17
Ravno tudi zaradi costumizacije bi prešel na iOS, prijatelj pravi da z enim klikom updejtaš vse. Pri Androidu me to moti, 1teden sem prebiral KO NOR xda-je in forume za root, flash, aplikacije pa nevem kaj use lagfixe...in na koncu sem ga skoraj bricknil, ker sem en napačen fajl dal v Odina, mislim skret resno! Miljon romov, in nekih XXXJVE in JVPG in oh in sploh, škoda besed.
Glede zaslona, ne rabim widgetov, le vreme imam direkt na dostopu, jaz rabim telefon s katerim si lahko lajšam življenjska opravila in predvsem uporabnost! Igračkanje z androidom mi je odveč. Potrebujem hitrost in lepoto, prefinjenost in enostavnost. (mail/sms/mms/fb/net/slike/...)

Definitivno ga ne bom JB-jal takoj ali sploh, bom videl, slišal sem, da ko kupiš iPhona, da so potem še dodatni €€€ za aplikacije in vse ostalo, ?? Koliko % glede na vse appe, je zastonj? Je to kot android market? Bolje? Slišal sem, da se večina plačuje, kar mi pravzaprav ne bi bilo čisto všeč, ali pač?

Predvsem me preseneča npr. na bolhi, ziljon noteov, sgs2 menjajo za celo iphone 4, kaj sele 4S, to mi resno da vedet, da je celoten telefon pač boljši...

@lakai
Zelo veliko pričakujem s strani aplikacij na iOS, upam da bom zadovoljen, ker appi na droidu so poraz. Pol jih ne dela, štekajo...že samo zadnje 2tedna sem moral resetirati SGS1 vsaj 5x...

No želel sem samo prvi odgovor in komentar na objavljeno temo na android forumu.

Še enkrat hvala vsem za nasvete in pluse na Iphonu 4S, mogoče bi bila še kakšna pozitivna stvar, kaj se da delati z Iphonom ne odveč Smile
In Vas opozarjam, ne se kregat in začenjat teme boja driod-ios, mejte se radi, imate Iphona!

Jaz pa ga še čakam in kalkuliram kje ga nabavit Idea
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 28.03.2012 19:51:17
tomazpog je napisal/a:
Aha.. Podobno kot jaz.. Imam iPhone 4 striktno zaradi Fancy faktorja, ravno tako nosim s seboj iPad.. Motiv isti.. Za resno uporabo pa Samsung SGH 900..

kupite si GA oblačila pa čevlje (aja, Armani ne lepi svoji logotov na vidna mesta, razen bosanski), pa prada telefon, ne pa da moreš nosit ipada da se pokažeš Confused Al pa raje kr Macproja okol nosiš kr je drak k svinja pa si pol ful kul.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 28.03.2012 20:03:05
@spene vse to kar si opisal ti ponuja iPhone Wink Odpreš in že dela.. Če hočeš stabilnost ti tudi nikoli ne bo treba jailbrejkat..

Aplikacije so kvalitetno narjene ti pa po resnici povem da pač ni toliko brezplačnih kot na appstoru. Govorim o znanih aplikacijah pač.. Lep primer je angry birds..
No igre so dost poceni aplikacije pa tudi jaz imam vse kupljeno, potem tudi lepo updejte dobivam recimo pri navigaciji nove mape in vse se updejta z enim klikom.
Boš videl da boš tudi sam spremenil logiko razmišljanja... Mogoče te kolegi ne bodo razumeli ampak se ne zmeni za njih Smile

Aja pa še nekaj pred nakupom. Definitivno kupi tovarniško odklenjenega ne kupovati nobenih zaklenjenih ker ko ti bo kdo nalagal da bo kmalu odklep, ga najbrž še dolgo ne bo..
Če imaš simobil tudi tisti zaklenjeni na simobil pridejo v poštev po 3 mesecih ti ga pa brezplačno lahko odklenejo..

Jaz ti priporočam nakup recimo pri simobilu brez vezave : 627 EUR in telefon je že od začetka tov. odklenjen... Imaš pa potem malo slabši servis emonogram.. Malo dlje traja in mal bolj šlampasti so če bo kaj narobe.. Če pa kupiš recimo italijanskega ali pa iz UK potem pa imaš servis na epl in pa proservis kjer za vsako napako oz. skoraj vsako dobiš popolnoma nov telefon v dnevu ali dveh. No samo tako za info.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 29.03.2012 06:12:30
jimek je napisal/a:
kupite si GA oblačila pa čevlje (aja, Armani ne lepi svoji logotov na vidna mesta, razen bosanski), pa prada telefon, ne pa da moreš nosit ipada da se pokažeš Confused Al pa raje kr Macproja okol nosiš kr je drak k svinja pa si pol ful kul.

Upam, da si dojel, da je bilo mišljeno sarkastično... Confused
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 29.03.2012 07:53:37
tomazpog je napisal/a:
Upam, da si dojel, da je bilo mišljeno sarkastično... Confused

brez izgovorov prosim.. Embarassed
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 29.03.2012 07:59:08
clip-box v1 je napisal/a:
brez izgovorov prosim.. Embarassed

Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 29.03.2012 15:49:08
Verjetno grem že danes po Iphone 4S beli Wink kupil bom prek kolega originalen zapakiran simobilov (jaz sem tudi simobil narocnik).

Pravi, da je original zapakiran in da še nima potrjene garancije, pravi da jo lahko potrdi kadar jaz želim.

Je to kakšna ovira fantje, je to vse v redu?

Im so excited! Wink Cool
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 29.03.2012 18:25:47
eno leto garancije začne teči z dnevom ko aktiviraš iPhone, to pa se zgodi, ko ga prvič prižgeš in začneš uporabljati Smile
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 01.04.2012 12:05:30
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj

Pa ga mam!

Iphone 4S bel 32gb z računom iz simobila in garancijo !!

Jupiiiiiiiiii, en dan uporabe pa me že impresionira Wink

Moti me edino ker Siri noče pokazat karkoli na mapi (restavracije, promet, ...)

zvečer si moram nastavit še Find my Iphone Very Happy

oooo, moram še kej narest uporabnega? =)
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 01.04.2012 12:37:35
spene je napisal/a:
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj

Pa ga mam!

Iphone 4S bel 32gb z računom iz simobila in garancijo !!

Jupiiiiiiiiii, en dan uporabe pa me že impresionira Wink

Moti me edino ker Siri noče pokazat karkoli na mapi (restavracije, promet, ...)

zvečer si moram nastavit še Find my Iphone Very Happy

oooo, moram še kej narest uporabnega? =)

siri zaenkrat še ne deluje popolno v Sloveniji, kar se tiče restavracij ipd. Deluje samo vreme.
Drugače pa nastavi si zadeve v Notification centru, push/fetch mail nastavitev ...ostalo boš pa itak tekom uporabe odkril. Ne dvomim da še nisi šel skozi vse nastavitve in menije od a-ž. Smile
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 01.04.2012 13:47:56
Desetkrat si to napisal.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 02.04.2012 06:39:35
spene je napisal/a:
Verjetno grem že danes po Iphone 4S beli Wink kupil bom prek kolega originalen zapakiran simobilov (jaz sem tudi simobil narocnik).

se pravi te lahko v kratkem pričakujemo v temi call failed, no service... Embarassed
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Žabnica
Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 02.04.2012 08:42:57
gpc17 je napisal/a:
Desetkrat si to napisal.

Vidiš, da je fant navdušen.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Shitopia
Ženska

Prispevek: #35   Objavljeno 02.04.2012 09:15:26
iSecur je napisal/a:
Vidiš, da je fant navdušen.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Jaz najdem tudi kaksno drugo besedo za tole, ampak ajde.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani