Sem sledil navodilom v tej temi in brez problema nadgradil na 1.1.2. Sedaj me pa zanima če se da usposobiti identiteto klica npr. kliče me 041xxxxxx v imeniku imam pa spravljeno +38641xxxxxx. Sedaj mi ne prikaže imena.
| Nadgradnja in odklep iPhone v1.1.1 na v1.1.2 | |||||||
Sem sledil navodilom v tej temi in brez problema nadgradil na 1.1.2. Sedaj me pa zanima če se da usposobiti identiteto klica npr. kliče me 041xxxxxx v imeniku imam pa spravljeno +38641xxxxxx. Sedaj mi ne prikaže imena.
|
|||||||
Sem tukaj napisal navodila >> KLIK
|
|||||||
Imam problem in sicer sem kupil iphone z verzijo 1.1.2 in jo zacel obdelovat po postopku na---> http://modmyifone.com/wiki/index.php/Getting_Started_iPhone_Modding_OS_X_current
problem pa se je pojavil ko mi anysim ni opavil svoje naloge... Ce ima kodo kaksno idejo kaj je narobe oz. mi lahko kakorkoli pomaga, se toplo priporocam... |
|||||||
Telefoni z verzijo 1.1.2 OOB (out of box, torej s software 1.1.2 iz škatle) se ne dajo odklenit. |
|||||||
Tudi z downgrade-om na 1.1.1. in odklepom te verzije ne?! A to pomeni da bom moral pocakati se malo da razbijejo se 1.1.2.
Kaj naj zdaj? |
|||||||
mogu boš pocakat
|
|||||||
Bom pac cakal....
|
|||||||
?? samo malo jaz zaj tu ne razumem nekaj
torej če je tovarniško gor oz takrat ko kupiš gor 1.1.2 pol telefona sploh ne gre odklenit ?? ker jaz kolko vem pa kolk sn bral na http://iphone.unlock.no/ je treba samo ga v itunsih restore naredit recimo na 1.1.1 pol pa normalno odkleneš po opisanem postopku |
|||||||
Ja, jaz sem tudi tako razumel..
|
|||||||
Jah, pravjo, da na 1.1.2 ne morejo.
http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/Unlock_1.1.2 @EJPL: tisto je bilo za telefone, ki si jih z 1.1.1 nadgradil na 1.1.2, potem je šlo, če si jih spet nazaj na 1.1.1 - ne gre pa za tiste iz škatle 1.1.2 - ti imajo drug bootloader, ki se ga pa softwaresko ne da spremeniti, ker je zapečen na drugem čipu, kolker sem jaz to razumel. Nazadnje urejal/a MitjaP Pon 03. Dec 2007 22:57; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
uu to pa je zaj problem ker čez približno 2-3 tedne dobim 2 iphona za odklenit ki pa sta sigurno OOB 1.1.2 mislim da gre z TurboSIM samo kolko sn bral na jabuku so potem neki problemi z uporabo telefona |
|||||||
Problemi so taki, da moraš doplačat baje 72 EUR za turbosim. Poleg tega moraš imet napravo za snemanje SIM kartic. Pa shranjevanje smsjev ne dela vredu in čez čas začne javljati napako oz. javi, da je predal s smsju poln, zato moraš turbosim izprazniti. Nekaj takega, kolikor sem si na hitro zapomnil, nisem pa posebej raziskoval. |
|||||||
kukr na tem linku pise http://iphone.simbunch.com/turbosim.php ni glih tko kot ti pravs
Zgleda skrajno preprosto. |
|||||||
Prve verzije so ble po zgoraj opisani metodi. Ostalo sem pa navedel, da nisem spremljal in raziskoval. Plus: kasnejše verzije lahko Apple prilagodi tudi TurboSIM, kakor piše na strani. |
|||||||
kdaj pa lahko približno pričakujemo software unlock 1.1.2 OOB , lahko pričakujemo prej kot pride 1.1.3
p.s Ali ve kdo slučajno kere verzije oz od kdaj so vsi 1.1.2 OBB na policah Appla v ZDA. Ker če bi mel možnost zdaj kupiti, so še na policah telefoni z 1.1.1 oz pač kateri so bili OBB pred 1.1.2 |
|||||||
Možno je še, da boš dobil 1.1.1. Še v UK so se sprva prodajali 1.1.1. Mogoče še sedaj, ne vem.
|
|||||||
se baje dobijo, čeprav gotovo ne v Apple storih. na ene ita forumu sem bral da se dajo dobit v AT&T trgovinah... |
|||||||
mogoče se dobijo v Apple store v ZDA , odvisno pač kje kupiš
po moje je recimo prodaja največja v new yorku, san francisco (mesta ki so turistično bolj priljubljena) recimo kaki detroit pa ne , ker apple zdaj tuji nea menja cele zaloge v trgovini zaradi trenutnega updata |
|||||||
Čuj, sam vseen moraš vse iz nega sima prekopirat na druzga. za to je pomoje potrebno še kaj druga kot samo tale proces, se ti ne zdi? |
|||||||
Hm... men se ne zdi, ker kukr sm razumel je ta turbosim nek bridge k deluje kot NAT
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |