Storitve uvoz | |||||
TO je tipično slovensko.. Nikakor si nočemo priznat, da smo samo balkanci v malce lepši obleki |
|||||
![]() |
|||||
Meni ni jasno kaj ti zaviraš? Če sem še študent ... in ni šanse da odprem s.p. ali d.o.o. ! Zakaj 1. ni kapitala 2. status ! Ampak za status se mi niti ne gre! Če bi to kar delam prineslo kakšen koli kapital oziroma dobiček ! Prijatelj verjemi bi jaz že zdavnaj imel podjetje. Nočem in ne mislim nič prodajat okrog ovinka! Pa 1€ za micro sim adapter ni pretirana cena ! Ker tam na onem linku ki si ga prilimal je tudi 80centov in je manj kvaliteten ker moraš zalepiti microsim! Ko bom pa delal kaj takega kar nosi dobiček pa bom odprl s.p. ali pa d.o.o. še vedno pa čakam nekoga kateremu se zdi ideja pametna in bi me vzel pod okrilje njegovega podjetja ! In investiral vame ![]() _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS ![]() |
|||||
![]() |
|||||
KAr se pa tebe tiče, pa zadevo absolutno podpiram, da ne bo pomote. Pravim samo, da si se popolnoma zgrešeno lotil zadeve. Ampak glede na to, da si še študent, boš že naštudiral, da bo bolje, hehe |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() lahko pa preverite na strani www.mp-shop.eu in svetujete kaj bi bilo dobro dodati in kaj bi bilo pametno odstraniti ? Upam da bi me kakšno podjetje podprlo in me vzelo pod okrilje, da bi lahko delal legalno z prodajo ! Ker mam že ene 3-5 produktov v mislih kateri bi se 100% prodajalo kot po maslu in so potrošniški material ampak če kdo misli resno naj me kontaktira na ZS. ![]() ![]() _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ker potem po predstavitvi v šoli kar zbrišem stran ![]() ![]() _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ti si jo razvil, razmisljas o njej...kar pogumno v akcijo. Ce kaj ne bo dobro bos sproti ugotovil in popravil - edino tako namrec lahko kaj naredis. Predvsem ne poslusat tistih ki pravijo da ni mogoce in da to ne bo slo itd. Ti samo naredi. Z delom in pametjo jim bos dokazal nasprotno. Zaupsj sebi in bos zmagal. Malo na splosno je to, ampak precej res. Druge pa samo poslusaj in si ustvarjaj svoje mnenje. Srecno |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |