64%
A to mate vi ljudje res na avtih. Jst se bojim, dat da se nebi preveč izpostavljal.
| Mac odvisnik | |||||
64%
A to mate vi ljudje res na avtih. Jst se bojim, dat da se nebi preveč izpostavljal. |
|||||
Js ne maram kakršnihkoli nalepk na avtu, zato tud to ni opcija
|
|||||
No, moj rezultat je zgoraj. Hja, nalepke sem dobil le ob PowerMac-u G4, pa še te dve sem takrat (2001) podaril kolegicam (jabolko z ugrizom se jim je hudo dopadel, čeprav sploh niso vedele, kaj sploh je računalnik) In ne, nimam ne iPhone-a, ne iPoda. Niti ne načrtujem, da bi ju bilokdaj kupil. Nikoli nisem imel iMac-a. iMac kot tak mi nikoli ni fasciniral (prav tako ne kot bilokateri klasični Mac, torej Apple Macintosh, Macintosh Color Classic, MacTV ipd.), ki so imeli/imajo vgrajen ekran v samo ohišje računalnika. Sem iz generacije, ki je uporabljala Commodore 64, AMIGO itn. z ločenim ekranom. Računalnik, kot tak je meni vedno poosebljal samo in izključno ohišje, brez monitorja. V preteklosti me je Apple fasciniral z ohišji, ki so izžarevali neko brutalno moč in spoštovanje. Predvsem pa ta ohišja: :powermacg4: :mirror: :cube:* :powermacg5: :macpro: *(edino kompaktno ohišje, ki mi je bil vedno všeč) Mac mini mi ni bil nikoli všeč. Sicer ne vem zakaj, ampak tako pač je. Pravtako mi notesniki (prenosni računalniki) niso nikoli bili pri srcu. Da bi računalnik še vsepovsod nesel s sabo? Ah, tako zelo odvisen pa spet nisem. |
|||||
60 "zdravih"
|
|||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:33; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
...
|||||
Kako pa lahko od vznotraj prilepiš?
|
|||||
...
|||||
togrizek, prvi jabolčni smajli bi moral zrcalit po horizontali
|
|||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:34; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
malo za idejo kam z nalepkami, če jih imate preveč ...
![]() |
|||||
Car
|
|||||
73% Pa označil sem da G3ja nisem imel (sem pa delal na njem v službi - tako na jajcu kot na laptopu)
|
|||||
Tale je pa debil. Jobs bi ga zaradi ciganskega limanja nalepk moral kastrirat. Apple=minimalizem |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |