to se da naštimat..
vendar moraš pod vsak kontakt določiti ringtone, osebno imam tako naštimano
| Ringtones | |||
to se da naštimat..
vendar moraš pod vsak kontakt določiti ringtone, osebno imam tako naštimano |
|||
On hoče imet naključno zvonenje ne glede na klicatelja...
|
|||
AHA..PARDON!
JAH TO PA ne mogoče..vsaj za enkrat mislm d! pa sej a ni to neumno? |
|||
Že dva dni se zaj... s tem kako spravit komad iz iTunes v telefon oz. da bi ga potem lahko nastavila kot zvonjenje. Vem, da je treba spremeniti iz m4a v m4r, ampak meni m4a sploh ne pokaže, samo naslov komada (v mapi ali kjerkoli pač na računalniku). Od tu naprej pa sem še bolj zmedena, ker nikjer ne najdem Tones v iTunes in ne morem nadaljevati postopka.
A obstaja kak drug način, ker tole je tako zakompliciranoda bog pomagaj! |
|||
Moznost mape in iskanja,.... Poisci opcijo: Pokazi koncnico al pa Pokazi format,... nekaj takega,... To obkljukaj in ti bo prikazalo koncnico,....
|
|||
1. Greš na avdiko.net
2. Stisneš upload 3. izbereš katero pesem hočeš met kot ringtone 4. počakaš da jo uploada 5. izbereš 30 sekundni izzsek 6. stisneš "create ringtone" 7. downloadaš ringtone 8. povlečeš v iTunes 9. v Library se mora pod "Tones" prikazat tvoj 30s ringtone 10. syncaš ringtone na iPhone 11. na iPhonu pod ringtones čisto na vrhu izbereš svoj custom ringtone #Edit - Ups, zgleda se moreš zdaj registrirat. Če ti ni ta korak odveč. Tones najdeš pod:
PS. Tones se ti ne pokaže če nimmaš nobenega ringtona v "knjižnici". |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |