Če je 60eur vse skupaj z delom, boš imela veliko srečo če bo original.
Sicer pa se teli v harveyu karnekaj izmikajo. No razen če imajo to napisano pod pogoji. Drugje je ta dodatna garancija ki velja od dneva nakupa.
| Težave z iPod-om | |||
Če je 60eur vse skupaj z delom, boš imela veliko srečo če bo original.
Sicer pa se teli v harveyu karnekaj izmikajo. No razen če imajo to napisano pod pogoji. Drugje je ta dodatna garancija ki velja od dneva nakupa. |
|||
ugotovila sem, da so me že dejansko v harveyu nategnili že z dnem ko sem ga kupila in s tole dodatno garancijo.. Nisem prepričala ali je 60e cena z delom ali ne, vendar še vseeno pride ceneje kot na uradnem servisu..Baje je originalna kot mi je zagotovil, bomo pa videli kako bo:) bom poročala:)
|
|||
pozdravljeni! spet jaz:) prosili ste me, da naj poročam kako se bo izšlo in takole je..ipod sem danes končno lahko šla iskat, ker so imeli dopust, drugače bi ga že dobila v 1 dnevu:) zelo hitro! šibca je normalna, touch dela super, uglavnem vse najbolše! lahko priporočim Jure Čebašek s.p. IPHONE ODKLEP & SERVIS absolutno zelo dobro mi je popravil:) in to za ceno 60e ! se splača
|
|||
si bom kar tole temo sposodil...
je možno, da nastavim na iPhone 4s auto stop po eni zaigrani skladbici v aplikaciji Music (iPod)... če to ni možno...ali obstaja kakšna aplikacija... hvala |
|||
Pozdravljeni!
Jaz imam iPod 2 kateri je bil na 4.2.1 vendar sem ga restoral,ker sem ga želel posodobiti na novo verzijo. Restor je namreč uspel vendar sedaj,ko ga želim prižgati pride le do japkice in nič dlje. V iTunsih pa ga tudi ne zazna. Ima kdo kakšne izkušnje kaj narediti? Hvala vam že v naprej za pomoč! |
|||
Preden napises isto sporocilo se v kaksno temo... te prosim, da nehas... Ker je dovolj, da ga napises v eni temi... ne pa da pospamas vse teme, tudi ce se sploh ne tice tvojega problema!...
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |