Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Uradni Twitter app
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Škofja Loka
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 24.01.2013 23:31:19
Re: Uradni Twitter app
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tweetbot ... Nuffsaid Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 15.03.2013 12:15:08
Re: Uradni Twitter app
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem zadnjič potem nabavil Tweetbota, ker mi je bilo dovolj nefunkcionalnosti uradnega appa. Pri slednjem so mi namreč stalno manjkali tviti, pa tudi motilo me je, da ko si pritisnil "Load more tweets", te je vrglo kar nekam na sredo novih tvitov, namesto da bi jih lepo naloudalo nad tistim tvitom, kjer si pritisnil gumb.

No, po dobrem tednu uporabe Tweetbota sedaj lahko rečem, da je app kar dober in nimam več zgoraj omenjenih problemov. Seveda pa še zdaleč ni popoln. Predvsem imam občutek, da so nekoliko zgrešili bistvo aplikacije: enostavnost.

1. Moti me recimo, da je toliko nekega pritiskanja gumbov, da prideš do želenih informacij (recimo, če hočeš pogledati število retweetov določenega tvita, moraš 3x pritisniti na različne gumbe, da dobiš info, medtem ko števila "favorited" določenega tvita mislim, da app sploh ne prikazuje?!). Kaj bi jih stalo, da bi lepo podali info o retweetih/favorited v "View Details" od tvita, kot to enostavno prikaže uraden app?

2. No, in kar se tiče prikaza info mi je prav tako zelo moteče to, da ne prikazuje, kdo je retweetal/favorital tvoj tvit, pa "mentions" ter kdo ti je sledil vse lepo na enem mestu: v Connect Tabu, kot ima to uraden app.

3. Očitno se ne da pregledovati slik, ki jih ima kdo shranjene na svojem accountu? Pri osebah vidim samo pač ozadje in njihovo profilno sliko, če pa z uradnim appom pogledam isti profil, pa lahko brskam tudi slike, ki jih imajo. Zakaj?

4. No, na koncu pa bi dodal še to, da bi raje imel belo ozadje v Timelineu, kot pa sivo, ker so enostavno črne črke na belem ozadju najmanj obremenjujoče za oči. Ne vem, kaj jim ni jasno. Lahko bi dali vsaj opcijo izbire ozadja, če je že toliko možnosti nastavitev za druge stvari.

Moram reči, da kolikor ima boljših zadev v primerjavi z uradnim appom, pa izgubi kar nekaj na račun ne-enostavnosti uporabe oz. nerodnem prikazu info ipd.

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani