| sussi je napisal/a: |
| sigurno ga bodo prodajali tudi ostali, vprašanje je samo kdaj. |
iSpot v mb jih je imel že včeraj... ko sem šel po ovitek, so v roku 10min prodali 4... (je pa res, da ne vem ali na rezervacijo ali ne...)
| SLO Apple Resellers in iPhone 4s | |||||
iSpot v mb jih je imel že včeraj... ko sem šel po ovitek, so v roku 10min prodali 4... (je pa res, da ne vem ali na rezervacijo ali ne...) |
|||||
A so ti tako rekli? Sem namreč klical v Radovljico dopoldan in so bili vsi za tiste, ki so jih rezervirali. So pa rekli, da naj pokličem popoldan če ga kdo ne prevzame... |
|||||
Torej lahko pri vseh teh tudi s simobilovo naročnino vzamem (po znižani ceni)?
|
|||||
mislim da še tega, da bi lahko pri njih sklenil naročnino, nimajo urejenega.
|
|||||
Sam sem se odpovedal, tako da mora biti en ziher...drugače pa pokliči na Jesenice, tu jih ima ziher. |
|||||
iGorenc: hvala za info... A si ga odpovedal pri VoVo-tu? Ta ima danes zaprto... Sem pa klical na Jesenice (E Jimm) in pravi, da čakajo do torka, če se bodo vsi oglasili... Sicer jih bodo dali naprej...
LP |
|||||
Ja pri Vo-Vo pravi da ima samo crne, sam sem narocil belega in ga zato vzel na Jesenicah
|
|||||
Pri EPL lahko plačaš z Diners na obroke ???? Sigurno ???? |
|||||
Prosim, naj mi kdo pove, kdaj nej bi pršla naslednja pošiljka iphonov??? Naročenega imam 16ko črn v iStoru ..čakam že 2tedna, ponorela bom
|
|||||
Konec januarja _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
|
|||||
Go outside and play _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
Pa zihr šele konec jan? Zdle kolega reku da nej bi v petek pršli..
|
|||||
100 %, ker to omogoča POS terminal (stric je vzel na 6) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Na njihovi strani piše Plačilo s kartico Zagotavljamo vam varno plačilo naročenega blaga s številnimi plačilnimi in kreditnimi karticami. Plačilo z Diners kartico je mogoče le v enkratnem znesku in ne na obroke. Pri plačilu s karticami je možen le osebni prevzem v naši trgovini in sedežu podjetja v Ljubljani. |
|||||
Pa še vedno velja, da lahko istočasno vzameš račun na podjetje? Si mogoče kaj vprašal ali celo vzel? _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
jaz bil decembra.. (zadnji teden pred božičem) pa si mi rekli v istore (steklena palača) da se da vzeti na obroke z diner-som (iphone 4s) takda...
|
|||||
Misliš Istyle? (Istore je v City Parku, Istyle pa v stekleni palači)
_________________ 2014 MacBook Pro 13.3" Retina i5, 2.4 GHz, 8GB, 256GB iPhone 5 iPad Mini iMac 27" MacBook Air 13 Airport Extreme TV 3 |
|||||
Original račun dobiš NE GLEDE na plačilno sredstvo
(čeprav je res, da je država znižala znesek, katerega lahko plačaš z gotovino na original račun na samo 50,- EUR --> bodite previdni !!!). In ja, stric je vzel 32GB na 6 obrokov. EPL, Kongresni Trg. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Prodajno mesto mora imeti pogodbo za obrocno odplacevanje ... in ni kar avtomatsko ... EPL ocitno omogoca tudi obrocno odplacevanje preko Diners Club-a ... http://www.dinersclub.si/prodajna-mesta/kje-lahko-kupujem-s-kartico-diners-club/iskalnik-prodajnih-mest
Mogoce imajo na spletni stari kaksen neazuren podatek... najbolje bo poklicati tja ali vprasati po mailu ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |