Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Povezava na net - je možno le preko WIFija?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 16.11.2011 15:53:38
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
TheSilencer je napisal/a:
Sem vedel, da bo pametno počakat. Evo, simobil ima sedaj 3 GB prenosa na mojem paketu brezplačno...

Ja ampak ne smes imeti aktivnega aneksa (ali pa moras prej odplacati razliko, ki ti ostane do izteka aneksa) in moras potem sklenit nov aneks z nakupom mobilnika ali bonusom na narocnino... In 3GB velja samo za 24 mesecev... Sicer kaj bo cez dve leti, itak ne more napovedati nihce Smile ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 16.11.2011 17:23:10
Takrat bo še kakšna boljša ugodnost. Razz Če pa ne, se pa pač prekliče prenos, ko že poteče pogodba. Hja, edino kar me sedaj moti je, da sem vezan s pogodbo še dobre pol leta. Da odplačam razliko se mi ne splača, ker je večja kot če plačujem vsak mesec račune (kar mi ni logično ampak OK). Sem pisal na Simobil če se da kaj da bi samo podaljšal brez nakupa telefona (ker ga ne rabim) in bom videl, kaj bodo jutri odpisali.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 18.11.2011 17:37:59
Sem dobil odgovor, da moram plačati cca 150€ če želim 8 mesecev prej prekiniti pogodbo in podaljšati za 2 leti. To je pa več, kot bi plačal skupno, če bi še 8 mesecev koristil njihove storitve. Ni logično.

No, sem še enkrat napisal, da ne potrebujem ob vezavi novega telefona niti popusta in če se to lahko upošteva da pač ne plačam teh 150€... Pravijo da ne, da moram plačati 150€ potem pa koristim popust oziroma vzamem telefon v vrednosti 240 € za 1€ in tako "profitiram" 250 €, torej 100€ več kot bi dal "kazni" za predčasno prekinitev pogodbe... Sedaj sem povprašal še, če je možnost odkupa telefona, ker ga ne rabim... Odgovor bo pa verjetno šele v ponedeljek, odgovarjajo samo 1x na dan pa še to med tednom...

Večinoma spremljam le Simobil, ker sem zvest že precej časa, bom med vikendom pogledal kako je kaj pri Mobitelu in Tušmobilu, če kdo kaj ve za kak ugoden "iphone paket" (ki konkurira paketu orto v nulo - za vedno) lahko zapiše kakšno informacijo ali link.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani