Lahko eksplodira?
| iphone 3gs problem | |||||
Lahko eksplodira?
|
|||||
seveda. meni je že trikrat. Ti je samo zadnja plastika popokala, ali imaš občutek, da nekaj pod plastičnim pokrovom zadaj usvarja pritisk nanj?
|
|||||
Mene pa zanima če kdo kaj vem kaj bi bilo narobe z mojim iphonom 3gs da malo šteka na iOSu 4.2.1 ker sem ga ravno s pomočjo shsh (iFaith) restorov iz iosa 5.0.1 na ios 4.2.1. Glede na to da mi je malo štekal na iosu 5.0.1 (kej je le 3gs in je že malo star) in sem pričakoval, da če ga bom downgradov bo potem bolje tko je pa isto.
lp. |
|||||
|
|||||
Js bi rekel da ocnop ali pa iDoktor
|
|||||
Vgradil si slabo kopijo baterije ali pa celo napacno baterijo.
V kolikor se zamenja z originalno, ne bi smelo biti nobenih tezav. lp, |
|||||
|
|||||
|
|||||
lp! sem nov tukaj in vidim da mi bote lahko vi najbrz pomagali!
imam 3gs-a in cez noc se mi je zacel pojavljat tale napis:
Bral sem ze nekje, da imajo ljudje s tem tezave in jim telefon ne polni - no js teh problemov nimam in mi telefon normalno se napolne...najbolj moti me to, ko s power butnom "zatemnim" namizje, se mi zacne sam osvetljevat in skakat v namizje in se spet po 1 skundi sam zatemni...to mi neverjetno "žre" baterijo in mi drži polovico casa kolikor je prej drzala...baterija je pa nova, stara 1 mesec, menjana ne servisu hvala lp |
|||||
Uporabljaš original usb kabl in polnilec?
_________________ |
|||||
pomojem da ja?
|
|||||
se vedno noben ne ve v cem je problem?
|
|||||
A to je 6.x na 3GS-u?
_________________ we are of borg |
|||||
Če je prej delalo, se obrni na servis, kjer so ti baterijo zamenjali.
To bi jaz naredil |
|||||
Ima še kdo podoben problem, da se mu pri polnjenju iphona nenormalno odziva touchscreen? Če pišem sms je tipkovnica precej nenatančna, pa včasih mi tudi po dve ali tri iste črke napiše tudi če le 1x nanjo kliknem?
Hvala |
|||||
Doloceni neoriginal polnilci povzrocajo te tezave..
|
|||||
Pri meni je bil kriv kabel.Polnilec sem lahko uporabil katerikoli.
|
|||||
Pozdravljeni.
Pišem kar pod to temo, saj je problem na iPhone 3G.
Slika prikazuje, ko prižgem iPhone. Jabuk in vrtenje v prazno(čakanje). Verjetno se je sesul software? Kakšna pomoč? Hvala. _________________ Tudi poraz je del življenja! |
|||||
Probaj hard reset, če ne pa...restore
|
|||||
buksl5,.... Ali se gre za tovarnisko odklenjen iPhone ali odklenjen z iPad baseband ? ... Al nimas pojma ? Je jailbrejkan ??? Kako je prislo do tega ? ... Si dal Erase and reset all content v nastavitvah ? ...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |