| Grove - OVITEK | |||||
zakaj jo potem zvečer sploh slačiš, če ti je lepša v bundi?
|
|||||
|
|||||
men je ta ovitek zelo všeč in če ga kdo zrihta mal cenej kot originalna cena bi ga kupu
_________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
sem pogledal stran in vidim da so zelo dobri izdelki, precizno izdelani in lepi.. vseeno pa mi je bolj funkcionalen žepek za iphone, tako da ga vedno golega držim v roki, je filing boljši..
|
|||||
feeling sigurno ni boljši, to bo priznala večina uporabnikov iPhona 4 ali 4S. Saj ko ga držiš "golega" deluje zelo nesigurno, če pa ga daš v bumper ali kaj bodobnega, pa je takoj veliko bolj siguren občutek, saj ima veliko boljši "grip" in veliko bolj sede v roko.
|
|||||
samo kaj če ti fa**** bumperji puščajo sledi na aluminiju ://///
to me je najbol razjezilo ko sem to videl res mi je fon zelo bol priročen v bumperju - daje neko sigurnost samo ... |
|||||
to je že kar nekaj ljudi napisalo, ampak zgleda sem jaz med tistimi srečneži, ki niso imeli teh težav.
|
|||||
lepo tebi
meni se kar pozna ni moteče, ni globinska praska in pod določenim kotom je sploh nevidno vendar se ne rabiš prav trudit da to opaziš eni žel nimamo sreče |
|||||
pri katerih proizvajalcih bumperjev pa se vam je to zgodilo?
|
|||||
nekaterim pri original applovemu bumperju, nekaterim pa pri kopiji applovega bumperja.
|
|||||
Men se tudi hvala bogu nc ne pozna
|
|||||
meni se to pojavlja pri takih-le bumperjih
![]() |
|||||
tle ni fora v bumperju al je original al ne, fora je v umazaniji ki se nabere pod bumperjem, jst recimo dolg nism mel nobene praske, dokler nisem šel ene parkrat v gozd, in se je umazanija nabrala spodej, pol je bil pa cel ogulen ob robu, tud ko sem dal bumper dol, se je sesul en kup umazanije
|
|||||
@princ69 si mogoče kupil več teh ovitkov?maš kašnega za prodat?če ne kako si naročil js sm opazu d je sam u usa pošiljajo...
Lp, Simon _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
Ne samo enega sem kupil. Veliko mnenj ste napisali. Jaz ga tudi večinoma nosim brez zmes ga pa oblečem v les. Kakšna druga zaščita mi ni sedla je zelo kvaliteno narejeno in delajo ga študentje in to odlično Meni je že padel na tla z leseno zaščito, podrsal pod avto in se ne vidi nič ne na telefonu in ne na lesenem delu oz. Bambusu. Jaz sem z njim zadovoljen. Majo pa zmes akcije je treba slediti in sicerm20 % , z motivi ali brez. In še to ta ovitek ne poškoduje iPhona je tako narejen. Zraven sem še dobil okvir za sliko iz bambusa 10x15 kot darilo...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |