Settings general network data roaming off
| iPhone 4 Cellular Data - Data Roaming | |||||
Settings general network data roaming off
|
|||||
Jao, šta ti pričaš? |
|||||
Hahaha... Kar je ziher, je ziher,...
|
|||||
Ko imaš izklopljeno cellular data imaš tudi data roaming hkrati! Naj kar izklopi cellular data, da ne bo kaj narobe... |
|||||
sigurno je imela jailbreakan iPhone in je bil kak bonbonček nameščen |
|||||
Nop,... Sem ji ga jst zrihtal,... Aktiviral z T-Mobile kartico,... Instaliral ultrasn0w in ji Cydio izbrisal z eno opcijo v Cydiji,... Da nebi kej zajebala,... Je pa res, da je iPhone hrvaski, in so se mogoce pocutili dolzne kej racunat ( hec ) .... Sicer pa, ce je data roaming na off (kot trdi gpc17) tudi bonboncki nebi smeli nic pobrat,...
|
|||||
Aha hvala za pomoc. Bom kr vse to dal na off pa je
|
|||||
Jaz imam vedno DATA ROAMING na OFF... in mi ni treba skrbeti, kaj moram izkljaplajti, ko pridem cez mejo... vcasih pa niti ni treba iti cez mejo |
|||||
Ce je jailbreakan, je lahko kaksna zadeva, ki dela mimo uradnih zadev... Sploh pa pri softversko odklenjenih je itak tako, da mora roaming biti na ON, drugace sploh ne dela... Vsaj nekaj casa vem, da je bilo tako... pa pri raznih TurboSIM, Gevey SIM in podobnih je tudi enako.... V tem primeru pa je treba izklopit Celullar Data... 3G pa nima veze s tem... |
|||||
Nevem kako je pri raznih Gevey in Turbo SIM karticah,... Ampak pri odklepu z ultrasn0wom ne rabis nobenega Data Roaminga na ON... In dejansko se je nabil racun za prenos podatkov v tujini, ceprav je bil na OFF ... Kar se nebi smelo, cetudi gre za kaksne procese v ozadju ? ... Ali se motim ? ... Ce je na OFF v tujini je enostavno na OFF ? ... Vsaj tako si jst razlagam,... Ne trdim pa, da imam 100% prav...
|
|||||
Ja res je. Ce je odklenjen z ultrasn0wom... Je lahko data roamin na off in dela internet... Pri gevey pa obvezno na ON..
Pri jailbrejku in pri babah se pa lahko vse zgodi. Pa seveda simobil sodi zravem s tem kretenskim sumljivim zaracunavanjem podatkom nevem koliko osebam po forumih in pa tudi velikim na jabuk.si |
|||||
|
|||||
Iskanje: data roaming (podforum: iphone omrežja)
Rezultat: iPhone 4 Cellular Data - Data Roaming Teme združene! ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
zanima me če je za gostovanje v tujini dovolj ce dam data roaming na OFF!! ali je potrebno še na kaj biti pozoren?? sabo imam tudi ipad 3g!!! ali je najbolje da imam tako ipad kot iphone na airplane mode-u :bonk: :LOOOL:
lovil bom pa wifi seveda kolikor bo to mogoče… _________________ |
|||||
Dovolj je, da je data roaming na OFF!!!!!!
|
|||||
ok HVALA
_________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |