Iphone 3 zaklenjen na T-mobile (hr)
|
Stevie Jobs
Kraj: Črnomelj |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 02.09.2011 12:11:34 |
|
Hahahaha  Ohladi se malo... Moj post ni bil zlonameren, in vem ZELO dobro kaj govorim,... Ce se gre za hrvaski iPhone 4,... ALI je bil STAR baseband, in se ga da odklenit z ultrasn0wom,... ALI je pa Gevey SIM kartica,... Druge moznosti ni,... ZAL MI JE,... Ce pa meni ne verjames, pa vprasaj koga, k se na to razume,... 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 02.09.2011 12:36:16 |
|
se bom oglasil, čeprav sem se truuudil, da ne..
Dejansko ima scoop prav..
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 02.09.2011 13:08:21 |
|
Banban je napisal/a: | scoop je napisal/a: | Ce ti deluje BREZ "gejevske SIM kartice", potem ali ni bil hrvaski ali je pa imel se star baseband in se ga je dalo odklenit,... Imenika pa iz SE nebos mogu prenest na Appla,... Vsaj zdi se mi da negre,... |
Morda je kriv mlaj, morda je kriv petek, in sem mal na koncu z energijo, ampak tole nabijanje kaj sem imel in česa nisem imel, in predvsem kako se nič ne da, me znervira.
Dopuščam možnost, da te je zavedla moderatorjeva sprememba naslova teme iz Iphone 3 zaklenjen na T-mobile (hr) v Iphone 4 zaklenjen na T-mobile (hr) in je na 4ki situacija drugačna.
ampak pliz ne mi nabijat kaj sem imel in kako ne dela. fakin 25€ in stvar špila.
lahhko pa bi mi razložil kaj gavey sim je. ampak najbrž nimaš pojma in nek blodiš.
@Felix: hvala.
Zanima me tudi če morda obstaja kak pc suite ki bi sinhroniziral ajfoun. |
Zagotovo ima @scoop prav....
Gevey sim kartica je cip, kateri je lociran pod SIM kartico, in preprica/prisili baseband oz. Telefon da se poveze z omrezjem (po domace, koliko le gre).
Kontakte lahko preneses na iphone, v primeru, da je SE zmozen (oz kak pc suit za SE-ja) izvoziti kontake v obliki .vcf oz vCard... Potem si ta .vcf datoteko po mailu posljes na iPhone, in ob izbiri ti ta potem ponudi moznost uvoza v imenik...
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 05.09.2011 14:22:57 |
|
scoop je napisal/a: | Hahahaha Ohladi se malo... Moj post ni bil zlonameren, in vem ZELO dobro kaj govorim,... Ce se gre za hrvaski iPhone 4,... ALI je bil STAR baseband, in se ga da odklenit z ultrasn0wom,... ALI je pa Gevey SIM kartica,... Druge moznosti ni,... ZAL MI JE,... Ce pa meni ne verjames, pa vprasaj koga, k se na to razume,...  |
ker je mod spremenil naslov teme, sem se že v naprej opravičil
Banban je napisal/a: |
Dopuščam možnost, da te je zavedla moderatorjeva sprememba naslova teme iz Iphone 3 zaklenjen na T-mobile (hr) v Iphone 4 zaklenjen na T-mobile (hr) in je na 4ki situacija drugačna.
|
@lakai: HVALA.
preveril sem kako dela roaming. Zadeva špila v Italiji, in na Hrvaškem. Za skok čez Nassfeld do Avstrije mi je zmanjkalo volje.
drugače pa. . . to je moje prvo jabolko. :hmm: so stvari ki me čudijo, in tudi take ki me navdušujejo. Fotoaparat ni ena teh navdušujočih zadev. Je velika žalost.
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 05.09.2011 14:37:13 |
|
kaj je žalostnega pri fotoaparatu? Meni se zdi fotoaparat, ki ga ima iPhone 4 zelo dober proti večini drugih mobilnikov, skoraj bi lahko rekli da je odličen. 
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 05.09.2011 14:39:38 |
|
Se strinjam s teboj sussi. Pred iPhonom sem imel HTC Desire HD, kateri ima 8mp kamero in je delal porazne slike proti iPhonu.
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 05.09.2011 14:49:34 |
|
tud meni se zdi kr dost kvalitetna kamera u primerjavi s konkurenco ki ima po 8 mp ...  pa se mi zdijo na iphonu lepše slike
|
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 05.09.2011 15:36:10 |
|
Moj strudel NI 4, ampak 3. Moderator je po nesreči spremenil ime teme.
morda bom kje našel kake nastavitve, drugače pa. . . v odličnih svetlobnih pogojih so izdelki znosni. ko se svetloba malo spremeni, stvar pade na celi črti.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 05.09.2011 15:44:41 |
|
Moderator je napisal tudi, da se zjasni, za kateri iPhone gre... Ker iPhone 3 NE obstaja... Je samo iPhone 3G ali pa iPhone 3GS...
Jaz sem sdaj spremenil naslov nazaj v originalnega.... Ampak kot sem ze omenll... Takega iPhone-a ni... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Črnomelj |
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 05.09.2011 15:51:22 |
|
Ce bi se takrat zjasil, za kaksen telefon se gre, in se gre dejansko za 3G oz 3GS, bi mu ga mi odklenili zastonj,...  Oz. bi si ga sam odklenil z naso pomocjo,... 
|
 |