No mogoče je pa Apple ugotovil da je prodaja macbookov slaba in gredo v promet bolj MBA IN MBP in se jim pač ne izplača.
| Cenejši iphone | |||||
Škoda, predvsem zaradi uporabnikov ki bi radi, malo cenejši prenosnik od MBP, in ne rabijo "zverine".
No mogoče je pa Apple ugotovil da je prodaja macbookov slaba in gredo v promet bolj MBA IN MBP in se jim pač ne izplača. |
|||||
osnovni MPB, mogoče bodo naslednje generacije še kaj cenejše.
|
|||||
nekej se je tud govorilo o naslednjih mbp-jih, da naj bi bli ultrathin, se pravi kot air. sm to tud najbrž pomeni da bi ukinil air-a.
torej bi obstajal samo ful tanek 13", 15", 17" MBP, kar bi blo pomoje še najboljš. |
|||||
samo če bi bili proji ultra thin, bi bili verjetno tudi ultra expensive
|
|||||
hm... tanek mbp, sploh nevem če bi se mi dopadel... |
|||||
Pa tudi s hlajenjem bi imeli tezave. Dvomim da bodo imeli samo se proje. Jaz bolj mislim, da bodo iz proja odstranili opticno enoto in jo nadomestili z cim drugim (baterija, disk) ali pa ga bodo na ra;un tega pac malo zmanjsali, vendar ne spet tako zelo kot je to pri airu.
|
|||||
|
|||||
Mi kar živc dvignejo, kreteni.
|
|||||
Komentarji? |
|||||
|
|||||
He he, meni ne dvignejo živcev, ker grem kar na 25ur pa je vse OK...
|
|||||
Jap, nekaj se RES obeta:
http://modmyi.com/content/5143-apple-readying-new-cheap-8gb-iphone-4.html No, pa saj so 3Gs tudi "zmanjšali" po releasu 4ke na 8GB, ne? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
No saj glih o tem govorim. Cenejši iPhone waaa , ma ko da bi delali nov model. Pač nižja kapaciteta večje kapacitete se ukine. Marketinška varka.
|
|||||
.. pozabljajo tile naši "japčki" na to, jap! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Problem bo, ker bo verjetno 8gb verzija kar naenjrat samo 200-300€, kar bo na nek nacin neposteno, da smo dali mi, precej vec za telefone. S tem bo tudi trg rabljenih cist zjeban.
Ce bo apple naredil tako kot je do sedaj. I se i4 z 8gb moral prodajat za 500€, kar pa spet dvomim, drugace nebi bilo tolk prahu okol te novice. |
|||||
Ej sori, sam kaj natančno bi pa TI počel z 8GB prostora?! iOS 5 ti bo vzel 800 MB - 1 GB, pa neke hard igre, pa video k si ga naredu na dopustu, pa muzik k jo poslušaš usak dan ..
Pa-Pa tvojih "cenejših" 8GB! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Marsikaj. Toliko jaz trenutno porabim
![]() |
|||||
wauuu
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
@agerg cena bo isto ko zdaj za 3gs - 480 eur
Ma z 8GB se da prežvet |
|||||
A ta cena je za uradna? Ker govorilo se je o ceni pod 200$. Seveda v nasem jeziku oz. Valuti je za apple to 300€ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |