Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
2 iPhona, različni kontakti - ločen address book
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 08.08.2011 16:12:06
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Glede kontaktov je uspelo. Na prazen yahoo račun so se prepisali vsi kontakti s telefona. Seveda se je zakompliciralo drugje, ko so mi I-tunsi sporočili, da se moj bekap ni mogel shraniti ker imam premalo prostora na disku računalnika. In to mi pove po restor-u ne prej ko sem bekap delal. Ampak to je že druga zgodba. Hvala za nasvete.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 15.08.2011 09:33:01
tomazpog je napisal/a:
za ostale pa še nekaj... NE UREJAJTE kontakte na ajfonu.... Urejajte jih v OUTLOOKu in potem sincajte.. Saj gre obojestransko, samo stokrat bolj sigurno je, če jih uredite v outlooku, kot pa na telefonu...

Kontakte iz SIM sem spravil v imenik na iPhonu...sedaj pa bi želel te kontakte malo urediti....seveda na PCju ker gre hitreje...kako spravim kontakte najlažje na PC ce nimam Outlooka.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 15.08.2011 09:43:01
Sinhroniziraj jih z Google računom pa jih tam urejaj.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 15.08.2011 10:23:56
Tomaz K. je napisal/a:
tomazpog je napisal/a:
za ostale pa še nekaj... NE UREJAJTE kontakte na ajfonu.... Urejajte jih v OUTLOOKu in potem sincajte.. Saj gre obojestransko, samo stokrat bolj sigurno je, če jih uredite v outlooku, kot pa na telefonu...

Kontakte iz SIM sem spravil v imenik na iPhonu...sedaj pa bi želel te kontakte malo urediti....seveda na PCju ker gre hitreje...kako spravim kontakte najlažje na PC ce nimam Outlooka.

Poglej v iTunes, katere opcije ti se ponudi... Poleg Outlooka se mi zdi, da lahko izberes tudi Windows AddressBook, ce si na Windowsih oz. AddressBook, ce si na MACu ...

Moznost pa je tudi preko Google, kot so ti ze svetovali...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani