| Težave in napake | |||||
Jih morda lahko najdem kje na instal. cd-ju (tiger,leopard) ali na spletu?
|
|||||
Ne vem a kaj spuščam ampak: kje naštimam slovenski črkovalnik v recimo Pages? Pod edit-->spelling-->spelling nimam možnosti izbire kateregakoli jezika. V texteditu to je, tudi mailu. V pages pa ne.
EDIT: Ok sem našel: za tiste ki se ubadajo s podobnim vprašanjem: inspector--->Text--->More Nekje pri dnu je nastavitev jezika dokumenta. |
|||||
Pages ima to pod inspectorjem, Text (znak T), More. |
|||||
Kaj pa Office za Leopard? Dela Slovenski črkovalnik tam? Kako se ga usposobi?
Hvala |
|||||
Ti sploh ne bom odgovoril. O tem smo že govorili, pa se malo potrudi in najdi. |
|||||
Pozdrav. Črkovalnik mi enostavne ne deluje v Pages(Iwork 09). Mam vse nastavljeno. V SP sem pod spelling spremenil v EN in mi v tex editu deluje samo ne avtomatsko v pages pa nikakor ne. Pod inspector in text mi vedno znova kaže pod jezik none. Slovenščine ni možno izbrati. Probal sem tudi resetiral računalnik in prav tako ne deluje.
P.S.: Zdaj deluje v texteditu. Kako pa nastavim da mi avtomatsko podčrtuje še v Pages? Evo rešil zadevo. V Pages sm odpru Blank document prek Inspectorja sem izbral Slovenščino. Potem sem shranil pod File Save as Template. Imenoval sem ga Blank(Slo). Na koncu sem pa še v preferences(Pages) izbral da vedno odpre ta template Blank(Slo) in tako mi sedaj črkovalnik deluje vedno. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |