Predvsem zato, ker se bleedinga pri dnevni svetlovi ne opazi sprasujem za nasvet, kako jim bleeding na servisu pokazati.
Nazadnje urejal/a ksnk782 Pon 22. Okt 2012 17:47; skupaj popravljeno 1 krat
| Ipad 2 bleeding - popravilo,garancija | |||||
Predvsem zato, ker se bleedinga pri dnevni svetlovi ne opazi sprasujem za nasvet, kako jim bleeding na servisu pokazati.
Nazadnje urejal/a ksnk782 Pon 22. Okt 2012 17:47; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
enako sem imel tudi sam...niti me ni motilo ...nesi na servis in jim pokaži,samo da nebos potem jokal da si dobil drugega z še vecčjim bleeding problemom
_________________ |
|||||
Zakaj bi jokal, če dobim drugega z bleeding problemom?
Bom pač še enkrat nesel nazaj. In ja, tudi mene NE moti, rad bi samo dobil nov iPad brez prask. Pa še eno vprašanje. Ob nakupu(takoj po izidu) sem dokupil pri Eplu 3 letno garancijo. Mi bo le ta ostala? |
|||||
Jaz sem tako zamenjal iPad 2, ki je imel od LG-ja ekran in dobil nazaj novega z Samsung ekranom, ki je temen kot noč. Tako da kar menjaj za tak dnar mora bit kot treba in ne zato ker te moti.!
lp |
|||||
Hvala obema.
Zanima me samo še, če se garancija podaljša? |
|||||
Tudi jaz sem danes to opazil na Ipadu 3...in sicer na stranici nad home buttonom. In priznam, sem precej razocaran, glede na ceno, katero sem jo placal. Bleeding ni velik, ampak se vseeno opazi, zaenkrat me se ne moti, upam, da se ne bo povecal!
Ce bi ga pa nesel nazaj, se bojim, da dobim potem se vecji bleedeing na refurbished Ipadu. |
|||||
A ni tako, da ce je na zamenjanem iPadu tudi bleeding pac se enkrat zamenjas? Ni tako da lahko zamenjujes, dokler ne dobis popolnega izdelka?
Kaj pa garancija, ki sem jo dokupil za 3 leta pri Eplu? Mi bo na zamenjanem iPadu se naprej veljala? |
|||||
nesite ga mesec preden vam poteče garancija pa takrat dobite "novega"
|
|||||
Saj bi ga nesel zdaj in potem se mesec pred iztekom garancije. Mi lahko kdo odgovori na zgornje vprasanje? |
|||||
1. Da, lahko zamenjuješ. 2. Nevem. |
|||||
Samo se to...ti ga zamenjajo takoj ali moras kaj pocakati?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |