| sasoz je napisal/a: | ||
Zakaj smešno? Ja še vedno se lahko primerja, ker Iphone 4 vsaj eno letko, kokr več pred ostalimi telefoni... |
Seveda se lahko in še več, vendar ko ti začnejo nabijat specifikacije itd ...
| Mercator - iphone | |||||||
Seveda se lahko in še več, vendar ko ti začnejo nabijat specifikacije itd ... _________________ MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone |
|||||||
Jeb... Specifikacije. Najpomembnejsa je uporabniska izkusnja. Ki je pa na iOS se vedno najboljsa.
|
|||||||
eni pač teka ne dojamejo |
|||||||
Točno tako, Ios ima najboljšo uporabniško izkušnji, tudi če ga nebi nadgrajevali še recmo 3 leta bi bil še vedno konkurenčen. Kaj ti bo telefon z 4ghz procesorjem, pa 2gb rama če je sistem tolk u kurcu da dela na nivjo recmo 3gs-a (600mhz, 256rama) z Ios |
|||||||
Dopovej ti to S2 userju _________________ MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone |
|||||||
Komi čakam da bo ipad2 v Mercu pol si ga pa privoščim. Telefon se mi še ne menja.
|
|||||||
Ja, ko začne tako zahojena trgovina, kot je Mercator prodajati iPhone - potem je nekaj jasno...Petka je na obzorju
|
|||||||
Saj mu ni treba dopovedovati... Jaz se ne sekiram zaradi tega... |
|||||||
tri komade so do sedaj prodali pri najboljšem sosedu
|
|||||||
Je mogoče kdo izvedel ali bodo res od jutri dalje iphoni pri "najboljšem sosedu"?
|
|||||||
Lih Tako Meni Se Tudi Zdi Da Je Fanj Da Je Iphone BOLJ DOSTOPEN Vsem Več Kod Nas Bo Imelo Aprat Bolje Bo _________________ Lp Elvis M. |
|||||||
zakaj pa je mercator zahojena trgovina ne razumem a interšpar pa lidli pa hoferji pa so ok ker so tujci imate raje tuje trgovine ali kaj?
|
|||||||
Lidl pa hofer sta zahojena. Merkator pa špar ftw
|
|||||||
Kakor za koga vsak ve kje mu je najbolje kupovat in naj hodi kamor hoče..vse ostalo je brezvezno nakladanje in še kaj.
|
|||||||
Mercator nudi zame najboljšo uporabniško izkušnjo ... ostali so pa cenejši.
Ko Apple Je pogosto najdražji, čeprav mu TUŠ kar dobro "parira" po višini cene... http://www.rtvslo.si/potrosnik/ Nazadnje urejal/a macata Tor 05. Jul 2011 21:12; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
osebno za mene ni vseeno še vedno raje hodim v slo trgovine kot pa da podpiram tujce
|
|||||||
A je še slovenski? |
|||||||
In v slo trgovinah kupiš Milko,Ariel pa še kakšen ferrero Hm..
|
|||||||
mercator je trgovina ki trenutno prodaja največ slo blaga od vseh trgovin od mercatorja so odvisni tudi ostali kooperanti po celi slo v kolikor to še neveste zato tudi tam kopujem
|
|||||||
Ja kupiš Milko, Ariel in ferrero, v lidlu in hoferju pa še več al manj cel voziček romunske in bolgarske robe pa še kdo ve iz kje, pa še iphona nimajo
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |