2 dni star iphone 4s 16gb se ful pregreva! Zjutraj sem nekaj snemal cca 15 minut je ratal ful vroč. Če sem na wifi rata ful vroč na zadnji strani... kako mnenje?
| iPhone pregrevanje | |||||
2 dni star iphone 4s 16gb se ful pregreva! Zjutraj sem nekaj snemal cca 15 minut je ratal ful vroč. Če sem na wifi rata ful vroč na zadnji strani... kako mnenje?
|
|||||
GPS je kriv
ne sekeri se preveč. _________________ saj ni res pa je iPhone 6 Space Gray 64 GB iPad Air 2 128 GB Cellular MacBook Pro with touch bar |
|||||
to je čist normalno ... telefon pač dela kot računalnik če kaj igraš in se ti segreje.
|
|||||
Ja, tole pregrevanje se mi zdi normalno. Sploh poleti... ko recimo kofetkaš in na telefon sije sonce, mi je žal, da nimam belega.
|
|||||
Si mogoče pomislil da bi iPhone imel v žepu?? ali mora biti na mizi???
_________________ |
|||||
Ne štekam ljudi k jih majo na mizi medtem pa sonce prži 100 na uro zadnč na zbilah en LJ model svojga iPhona na soncu jz sm sam čakal kdaj bo explozija usekala hihiihhihi sam da se šmeka lol. |
|||||
Vceraj sem se vozil z navigacijo od Skobbler. Po dobri uri se mi je telefon zaradi pregrevanja izklopil (Opozorilni trikotnik in klicaj notri).
Se je se komu to zgodilo? Glede na to, da navigacijo kar dosti uporabljam in se ti sredi mesta izklopi, ker je iPhone 5S prevroc, se mi ne zdi glih kul... Ni bil priklopljen na polnilni kabel, kar bi ga dodatno segrelo! Mogoce vzrok za zamenjavo? (Zivim v nemciji). _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Kenu nastavek pa na režo pa ga klima hladi
|
|||||
GPS, 3G čip se zna kr segret, sploh zunaj ali pa v avtu.
|
|||||
Pred dobrim tednom se mi je 5S ugasnil-pregrel na armaturi, ravno pred nekim zajeb*nim manevrom v italiji
Kar meni ni jasno... za kaj hudiča se zadeva tako greje? Razumem, da je moj prvi HTC 10 let nazaj kuril štrom in bil nenormalno vroč, revež je imel enega prvih mobilnih gps čipov, švoh grafika, proc... se mi pa ne zdi napredek grafike tako močan, kot je šlo naprej čipovje? Kaj delajo programerji s tem SWjem, da še vedno tako noro pije baterijo? Že če pogledam, da je moj iPhone 3G zdržal n-ur navigacije, bi lahko pa 5S zdržal vsaj 3x toliko? lp |
|||||
Amen to that brother Ker gre za top-class produkt, ki je tudi v top-class cenovnem rangu lahko clovek kaj takega tudi normalno pricakuje _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Problem je, da je HW tolko zmogljiv da tezko napises tak slab program. Plus tega se niti ne trudijo optimizirat ce dela ok. Se nic ne sekirajo ce zere vec baterije pa kuri 60% cpu. Kr jim pac ni potrebe optimizirat kr dela.
Kjer je pa slab hardware, pa recimo vzamimo primer PS3 , optimizirajo da cimvec stisnejo iz hardware pa deluje igra/app gladko + lepa grafika (512mb rama pac ni veliko in kapo dol kaksne cudeze ustvarijo). |
|||||
Vcasih je OSX veljal, da je z manjso mocjo harware-a poganjal bolj zahtevne aplikacije, kot je to pocela konkurenca. Upam, da to se velja. Enako je bilo tudi pri zacetkih iPhona. Ce bo slo tako naprej, potem bo Apple izgubil boj z Androidom, ki zahteva vse bolj zmogljiv hardware za "tekoco" uporabo aplikacij.
Torej, kaj se preostane velikim? Design? Uporabniska izkusnja? Srcno upam, da se stvar obrne v cimboljso optimizacijo appov, in ne samo ne kolicino appov, ki jih ponuja Appstore. (Malce sem zasel iz teme...) _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |