Chrome Mac, Safari Iphone.
| Kater brskalnik uporabljate? | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Chrome Mac, Safari Iphone.
|
chrome je bog in batina za safari, ki je btw najbolj bluffed brskalnik, pocasen, zaprt, bloated in uporaben k navaden lesnik _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
Chrome je res hud za MAC, veliko bolj všeč kot za win... Šele zdaj opažam
|
Mah za mene je dober, neke pocasnosti ne opazim, verjetno zato ker sem apple fan in mi je vse od appla ponavadi vsec.
|
Chrome primarni browser, Firefox za RSS Readerja(nikoli mi nobeden nameniski ne odgovarja), Opera na smart fonu.
_________________ MacBook Pro 15.4", 2,53GHz; |
zgleda pa ko avtobus _________________ Sent from my iPod shuffle |
Safari, preprosto zaradi MobileMe Sync, medtem, ko za RSS uporabljam Reeder. Oboje na Mac OS in iOS.
@Rauby si poskusil Reeder? http://madeatgloria.com/brewery/silvio/reeder |
Firefox - zaradi odličnega "Awesome Bara", add-onov in lepega prikaza favicons v history oz. ko vtipkaš kaj v URL/Awesome Bar. Pa še deluje lepo.
Kar se pa tiče Chroma in Safarija, je Chrome seveda hitrejši (pomoje je tako najhitrejši od vseh brskalnikov), najbolj pa me moti, ker pač ne prikazuje teh favicons v URL baru, ampak samo tiste bedaste sive ikone sveta oz. zvezdice, zato se, kot pri Safariju, težje znajdem pri iskanju že obiskanih strani in sem raje na Firefoxu. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
safari, paše mi pa not čist vse, od hitrega dostopa do pejgov prek url taba (vtipkaš prvo črko pejga in ti že ponudi največkrat obiskan pejđ s tem naslovom + search enako v url tabu), fensišmensi top sitsov, addon uporabljam samo en, nek translate, k mi je tud dbest,private mode.. sploh ne vidm razlogov za menjavo,.
opera, pa ponavadi kadar sem na gsm omrežju, zaradi turbo mode-a, čene mi gre pa scrolanje najbl naživce v operi, ker deluje zelo šalabajzersko, še slabše k v windowsih. |
a pa mas lahko preko safarija elektronsko bancinstvo??
|
in zakaj ne? Rajši se vprašaj ali MAC OS podpira elektronsko bančništvo, HALCOM recimo še ni naredil podpore za MAC OS...tko da priporočam furanje winsov na virtualki...pol pa gre
_________________ Back To The Jabuk |
Če misliš elektronsko bančništvo v brskalniku... v smislu NLB Klik potem deluje brez problema.
NLB Pro Klik (program) pa seveda nima podpore na Mac os x |
kaj mi lahko prosim kdo razlozi kako croma spraviti na iphona, ker mi non stop javlja da ne podpira bla bla bla
|
saj chrome za iPhone oz iOS ne obstaja
|
Hahaha kako ti sploh lahko javlja napake, če chrome za iPhone sploh ne obstaja.
|
ok?! sprasujem ker ne vem, torej, kaj pa je potem v app store Chrome to push? Kaj pocne oz v kaksen namen sluzi?
|
Tudi če ga spraviš na iOS 4.1 ga ne boš mogel odklenit, ker imaš nov baseband, katerega se zaenkrat ne da odklenit.
|
kaj pa verzija 4.3.3?
|
tudi ne.
|
preberi opis v app store pa boš vedela |
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |