Zvočnik hrešči | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
to je res jest sem preveril in drži kot si omenil,vendar tudi meni so rekli da ko dobim novega mi prične veljati garancija od začetka in tako mi tudi piše na listu ,ki sem ga dobil ko se mi dali novega...mi piše da imam ponovno garancijo 1 leto na ta dobljeni izdelek!!!! tudi meni ni jasno ampak očitno na pro-servisu delajo to na lastno roko....tako da MENI JE PRAV ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
preveri kako je z garancijo tako da vpišete serijsko številko iPhona na tej strani: jaz sem svojega dal na servis na EPL pa tudi Jest vem da je dal pri njih in nama normalno velja garancija enako kot prej. |
|||||
![]() |
|||||
sussi sem rekel tako kot si omenil,da ko prewerim garancijo mi velja kot pri 1 ko sem ga aktiviral!!!!!!tako kot ti praviš,vendar na listu ,ki sem ga dobil ob menjavi za novega oz. ref.... pa mi piše od tega dne ko sem dobil tega še 1 leto zato pravim da očitno pri pro-servisu delajo to na lastno roko...tako da newem lp ostalo mi je jasno od dneva aktivacije.....1 leto itd. vendar sem še sam oprašal in si mo pritrdili ob menjavi imam ponovno 1 leto tako da newem!!! pri epl-ju so mi pa zakomplicirali in sem rekel samo hvala in nasvidenje in ga odnesel na pro-servis |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |