| Tarok za iPhone | |||||
a se da tale špil igrat v dvojice? preko wifija ali bluetootha? to bi blo super. Seveda na dveh iphonih
|
|||||
obvezno 0,79eur, vsak bo kupil to app. super komaj čakam
|
|||||
Kako napreduje igra?
|
|||||
Em, in kam so izginili zadnji posti??
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
O kakšnih postih pa govoriš? +1? +1, ++1? Ni to nekak post...
|
|||||
Da obrazložim: tisti posti v smislu +1, tudi mene zanima --> so bili premaknjeni. Ni dovolj, če se postavi eno vprašanje?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Eeee super....komaj čakam izid.
Nazadnje urejal/a sebek72 Tor 21. Jun 2011 20:20; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ja ocitno ni dovolj, ker je bilo postavljeno pred enim mesecem in ga je bilo treba obuditi. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Tega foruma ne berem ravno redno, zato malo pozen odgovor.
Trenutno delam na diplomski nalogi, ki pokriva temo umetne inteligence za igranje Taroka. Ko končam bom to implementiral še v iPhone igro, in šele nato releasal. Tako da se bo rok izdaje zaradi tega malo zamaknil. |
|||||
Aha, hvala za info.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Smo ze kaj blizje aplikaciji za iphone....mogoce celo boljse se za iPad
|
|||||
tudi mene zanima tole, zelo... kako pridem do testne verzije?
|
|||||
Jaz se tudi priporočam za testno verzijo
|
|||||
Kako kaj napreduje aplikacija? Se pa za test tudi sam zelo zelo priporocam
|
|||||
No, dej zmečkej že tisto diplomo, da pol karte vržemo...
|
|||||
Komi čakam
|
|||||
Zivjo
A se da dobit ta spil al je ze odsel v pozabo? |
|||||
Mislm da je slo v pozabo
|
|||||
men igrajmo.se ne deluje več - vedno zahteva adobe flash posodobitev in potem ne morem klikniti na ok.... ne vem kaj je to...
lp |
|||||
men dela, sm ravno prej testiral prek iPad in dela in s Skyfire in z Puffin |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |