safari, za gledat flash na netu skyfire, baje da sta atomic in terra tudi dobra.
| Browser na iPad-u | |||||
safari, za gledat flash na netu skyfire, baje da sta atomic in terra tudi dobra.
|
|||||
|
|||||
Se opravičujem za tole, sem iskal preden sem dodal post pa te teme ni bilo med zadetki... LP |
|||||
Na Terra (ki je zastonj) lahko v setting nastavis, da ga prepozna web kot Safari osx ali Explorer ali pa Firefox in potem nimas vec tezav da ti odpira mobilno verzijo strani.
|
|||||
Tudi sam iščem dobre brskalnik, ki bi podpiral Flash
Preizkusil sem »Puffin« in flash lepo odpre, vendar me moti nezvezno premikanje po spletni strani navzdol/gor. Pri Safariju to teče gladko, tukaj pa šteka. Pri drugih brezplačnih brskalnikih nisem opazil, da bi podpirali flash. Nisem še preizkusil »Skyfire«. Pri Skyfire me zanima ali flash »reklamo« odpre normalno v spletnem okno znotraj vsebine ali v svojem oknu. p.s. Brskalnika "Terra" pa nisem našel! |
|||||
Že ko smo pri browserjih, kaj obstaja kak, s čimer bi se dalo odpret megavideo?
|
|||||
Puffin je na iPadu res nekoliko hitrejši kot Safari, venda ni možno uporabljati certifikatov (banking).
|
|||||
Mercury, res super prilagoditev in hitrejše surfanje med zavihki in bookmarki :p
|
|||||
Jaz uporabljam safari, ni nič posebnega
|
|||||
A veste kaj sem tuhtal... Da bi morali pri browserjih na tablicah, postaviti orodno vrstico, tabe, zaznamke, ... Na spodnjo stran tablice.. ?
Pomoje bi bilo delo veliko hitrejše. Sicer z Mercury browserjem, ko si ga customiziraš tudi šiba malo hitreje kot s safarijem.. Ampak kot sem že dejal, vredno v razmislek.. Lp |
|||||
Na to sem že dostikrat pomislil.
Na iPadu so se programerji navadili dajat kontrole na vrhu, kar ni najbolj posrečen prostor. iPad se še vedno drži bolj spodaj in ob straneh in je potem potrebno vedno preprijemat, da dosežeš kontrole zgoraj. |
|||||
Ne vem če spada tole ravno sam pa vseeno, ker sem ravno zasledil debato o web browserjih.
Tisti ki mate alternativne browserje za ipad, ali na katerem dela stran igrajmo.se rabim pa za iphone in ne ipad ( če je slučajno kateri browser ipad only - ne vem, ker nimam ipada in ne poznam kako je s tem ) lp |
|||||
Flash ti na nobene browserju ne bo delal na iOS.
|
|||||
Pa tud vprašanje kak bi to delovalo, glede nato, da so igre tam bolj ali manj prilagojene/namenjen za miško
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
eh pol pa nič
hm glede tega z miško, kolega na enmu HTCju normalno igra.. |
|||||
Problem je v flash aplikacijah oz. da je spletna stran sestavljena v flashu...kakorkoli, mislim da lahko pozabiš na to spletno stran preko iphone-a, drugače pa sem spletno stran probal odpreti s Puffin browserjem in je niti delno ne odpre, mogoče pride v upoštev še kakšen Skyfire browser, kar pa tud dvomim
_________________ Apple is Life Style |
|||||
Po mojih izkusnjah lahko samo Opera vsaj priblizno konkurira Safariju ...
Flash pa je itak pase. |
|||||
Odvisno od navade... Me je recimo ravno to motilo pri Galaxy Tab 10.1, ker so bile navigacijske tipke spodaj... V vsakem promeru moras prerprijemati... Ce je spodaj ali zgoraj... Vsaj jaz iPad vcinoma drzim v lezecem polozaju... |
|||||
Še nisi testiral mercury? Boo.. Ne vem, ocitno od uporabnika do uporabnika.. |
|||||
Čist možno. V grobem me to moti res le takrat kadar ga uporabljam v ležečem položaju. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |