Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Iphone backup
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 28.03.2011 19:44:15
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
electroman1994 je napisal/a:
Zanima me še to... Na apple strani sem napisal svojo serijsko in mi je napisalo da telefon ni aktiven kaj naj bi to pomenilo ?

To pomeni lahko dvoje... da je ze izven garancije... oz. se bolj verjetno, da sploh nikoli ni bil uradno aktiviran... in je se en pokazatelj, da je iPhone verjetno softversko odklenjen in hacktiviran ... in da bos z nadgradnjo na 4.3.1 preko iTunes naredil samo se vecjo "stalo", kot je ze sedaj Very Happy ... ker se bo s tem nadgradil tudi baseband... in potem poti nazaj ni ...

Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 28.03.2011 19:49:23
Potem mislite da je odklenjen ? In kako bi lahko sedaj tole poštimal v primeru da je odklenjen? Drugače pa najlepša vam hvala za potrpežljivost da mi odgovarjate na vprašanja. Very Happy
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 28.03.2011 19:55:45
Potem mislite da je odklenjen ? In kako bi lahko sedaj tole poštimal v primeru da je odklenjen? Drugače pa najlepša vam hvala za potrpežljivost da mi odgovarjate na vprašanja. Very Happy

Odklenjen je... ampak softversko ... kar NI OK... OK bi bilo, ce bi bil tovarnisko odklenjen (oz. nezaklenjen) ...

Tocno ne vem, kaj bi se dalo narediti... ker se zadnje case niti ne upam vec ubadati s tujimi zaklenjenimi iPhone-i ...

Zadeva bi se verjetno dala urediti, ce bi lahko na kaksen nacin preveril, ce so za tvoj iPhone shranjene SHSH datoteke ... Ker le s pomocjo teh se da gor namestiti kaksno starejso razlicico iOS... Brez tega se da zal namestiti uradno le trenutno aktualno verzijo (4.3.1) ...

Upam, da se bo kdo javil, ki je imel konkretno tak primer... Ce le prelijem svoje razmisljanje... bi pomoje slo s pomocjo custom firmware-a... pa se to pri modelu 3GS ali 4 le, ce so shranjene SHSH datoteke ...Ne vem, ce je ze na voljo kaksno orodje, da bi naredil custom firmware za razlicico iOS 4.3.1 ...

Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 28.03.2011 20:20:30
Kaj pa če bi mogoče kakšno starejšo verzijo itunes dol potegnu a misliš da bi se to dalo ?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 28.03.2011 20:28:02
Kaj pa če bi mogoče kakšno starejšo verzijo itunes dol potegnu a misliš da bi se to dalo ?

Ne... brezveze je odkrivat toplo vodo Smile Very Happy Wink ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani