| kutoga je napisal/a: |
| @Fruti...hvala za info...sem sodelavcu poslal tvoj mail in se vidva kar zmenita Tnx in lep pozdrav |
Že naročeno !
| Brodit nosilec iPhone 4 za avto? | |||||
Že naročeno ! |
|||||
|
|||||
Živjo, zanima me če imate tudi kakšne avtonosilce za iphone 3gs? In kolikšna je cena? lp |
|||||
Ravno sedaj sem poslal povpraševanje za Brodit stojalo z nastavkom za polnilec, ter PRO CLIP za škodo octavio, pa pride vse skupaj 55€, kar se mi zdi hudičevo drago ..... Razumem, da stojalo stane 34,90 €, samo tista ploščica za v avto je pa mal preveč in sicer stane 20,45 €. To je pa mal tu mač. Kako si pa ti montiral brez tiste ploščice, Clipa? |
|||||
Na ebayu se da dobiti ceneje (se mi zdi da za cca. slabih 40€ vse skupaj iz časev 3g,3gsa)... iz nemčije npr.
|
|||||
|
|||||
A fruti še zrihta kak popust za nosilce? |
|||||
še vedno
|
|||||
In koliko je cena novega nosilca?
|
|||||
Pozdravljeni!
evo jaz sem si montiral Brodit nosilec za v avto: prvo kot prvo: najbolje zapravljenih 40 evrov za iphone dodatek... Zelo je trden, lep, iphone zelo lepo paše noter (celo z pinlotom 3 mi gre noter) Zelo sem tudi zadovoljen s Farmel d.o.o. prijazni, v veliko pomoč... zdaj si edino nameravam napeljat usb polnilni kabel do njega... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Kdo ve mogoce za kaksen dobr nosilec za iphone 4 za v avto, potrebujem ga za navigacijo??
|
|||||
Ddddd, ja brodit a ne! Al pa nosilec od navigona! |
|||||
Ta brodit kull zgleda. Sam jst bi imel kaksno tako varjanto kot ga imajo npr. Navigacije da ga prpopam na sofersajbo. Hehe
|
|||||
_________________ |
|||||
Jaz bom kupil tole za ipada. Zadeva izgleda res močno pritrjena ker se zatakne za armaturo, tako da glede na težo iPada se mi zdi tole top rešitev. Vsekakor daleč pred stojali za pritrditev na sprednje steklo.
_________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |