Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Prodaja iPada
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 30.10.2012 14:14:45
Re: Prodaja iPada
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
tam 400€ 20€ + ali - bi mogoče dobil realno gledano z BIG BANG garancijo če je super ohranjen

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 30.10.2012 14:20:35
Če bo kdo prodajal tretjo generacijo iPad wifi only,naj mi pošlje zs,ker razmišljam o nakupu Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 30.10.2012 14:31:20
sussi je napisal/a:
jaz sem za 3. generacijo 16GB Wi-fi only pripravljen ponudit 330€ Wink

Tudi jaz!

Enostavno ne razumem po keri logiki vecina prodajalcev prodaja rabljene iPade.
iPad2 so okoli 300eur? 330 bo mini ki bo imel isto resolucijo - sepravi isto funkcionalnost (razn za slabovidne), nov konektor, siri in dlje časa bo podprt. Aja in NOV bo. ?
Nevem no sam ce mene uprasate so ipad 3 vredni okoli 330, ipad 2 do 250. - mislim vsaj za navadne 16gb wifi jaz vec nikakor nebi dal.

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 30.10.2012 14:44:07
To samo pišeš, ker ga kupuješ, ko ga boš prodaval tega več neboš pisal =).

Mini je manjši in ga ne primerjat z 3.gen.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 30.10.2012 15:04:49
To pišem ker mi je tko logično. In ker upam da se ne bo kdo nategnu kupu ipad 2 za 340 in mislu ker hud dil je naredu.

2ko sm sam prodal kr dost predn je 3ka prsla vn za 350, ker je bilo takrat zelo pocen.

Drugac pa kot pravm, sam povem, sej nakonc mi je useen kok da kdo ceno, bodo pa tok dlje čakal kupca...

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 30.10.2012 15:41:33
Aerys je napisal/a:
Koliko naj bi bila pa okvirna cena za ipad3, 32gb, bel, wi-fi, kupljen pomladi, z garancijo se zgodi v big bangu? Me malo mika ipad 4 pa me zanima koliko bi izgubil.

Mislim, da se ti ne splaca menjat... ker prakticno ne bos opazil nobene razlike (edino pri kablu Smile ) ... izgubil bos pa vsaj ene 20% ... Splaca se zgolj v tem primeru, da iams recim sedaj model WiFi only in bi rad WiFi+Cellular ...

Zaradi dodatno placane garancije "Se Zgodi" ne bos pomoje nic vec dobil... le mogoce ga bos lazje prodal Smile ...

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 30.10.2012 15:43:37
matic_b je napisal/a:
To pišem ker mi je tko logično. In ker upam da se ne bo kdo nategnu kupu ipad 2 za 340 in mislu ker hud dil je naredu.

2ko sm sam prodal kr dost predn je 3ka prsla vn za 350, ker je bilo takrat zelo pocen.

Drugac pa kot pravm, sam povem, sej nakonc mi je useen kok da kdo ceno, bodo pa tok dlje čakal kupca...

Cene so take, ker se za toliko prodajajo... Smile ... Ce se ne bi, bi bile tudi cene na bolhi nizje Smile ... Pa vecina poleg doda se nekaj dodatne opreme, ki bi jo konec koncev tudi moral kupiti, ce bi jo zelel imeti... Smile In ta dodatna oprema lahko vcasih nanese tudi hitro 20, 30 ali celo vec % cene samega iPad-a Smile .

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 30.10.2012 15:49:31
matic_b je napisal/a:

Jaz sem 3-ko prodal za dober denar pred 11 dnevi star je bil 7 meseceu,oglas oddal na bolho...pol urce kasneje je bil že prodan! Cool Very Happy tako da se ni za bat ... v 7 mesecih sem zgubil 150€ na njem... Like

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 30.10.2012 21:56:38
Po logiki, da mogoče kdo rabi velik display za delo na ipadu in se mi zdi taka velikost kot je standard na ipadih res glih prav. Če maš pa ipad tak mal za mail prečekirat pa to je pa mini pomoje bolš. Pa tudi kak film se da lepo pogledat na standardnem display ipad-a. Pa ipad 2 bo še lep čas pomoje ZAKON .

matic_b je napisal/a:
Tudi jaz!

Enostavno ne razumem po keri logiki vecina prodajalcev prodaja rabljene iPade.
iPad2 so okoli 300eur? 330 bo mini ki bo imel isto resolucijo - sepravi isto funkcionalnost (razn za slabovidne), nov konektor, siri in dlje časa bo podprt. Aja in NOV bo. ?
Nevem no sam ce mene uprasate so ipad 3 vredni okoli 330, ipad 2 do 250. - mislim vsaj za navadne 16gb wifi jaz vec nikakor nebi dal.

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 30.10.2012 22:08:01
sam je res zanimivo, da vse te android tablce še vedno niso na nivoju ipada2. sicer nism apple fan, ampak to je moje skromno mnenje.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #31   Objavljeno 31.10.2012 09:58:16
Jest je napisal/a:
Mislim, da se ti ne splaca menjat... ker prakticno ne bos opazil nobene razlike (edino pri kablu Smile ) ... izgubil bos pa vsaj ene 20% ... Splaca se zgolj v tem primeru, da iams recim sedaj model WiFi only in bi rad WiFi+Cellular ...

Zaradi dodatno placane garancije "Se Zgodi" ne bos pomoje nic vec dobil... le mogoce ga bos lazje prodal Smile ...

Hja odvisno, jaz ipad v veliki meri uporabljam za igre, kjer menim, da bi se moč procesorja najhitreje poznala. samo po drugi strani pa dvomim da bodo šli proizvajalci delat aplikacije, ki bodo delovale edino na 4ki.

Glavno vprašanje u je, kdaj naj bi prišla 5ka. Zdej če naj bi bilo to recimo marca, se menjava ne splača, če pa je to ocenjeno na jesen 2013, se mi pa menjava zdi smiselna.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 31.10.2012 10:26:39
po moje bo 5. generacija tam okoli aprila/maja
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #33   Objavljeno 31.10.2012 10:30:04
iPhone in iPad prideta enkrat v naslednjem letu,eden bo prej (april/maj,kot je že sussi napisal),drugi bo pa v jeseni,in karkoli ven pride,bo nekdo razočaran (če pride nov iPhone ven bodo razočarani tisti,ki so sedaj kupili5-ico,če pa iPad pa bodo jokali tisti,ki so sedaj kupiili 4-co)
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 31.10.2012 10:33:17
Kakšna je ena realna vrednost ipada 3 64gb +cellular, stal pol lets max. ohranjen, plus original smart cover, back cover ter original dock?
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #35   Objavljeno 31.10.2012 10:33:48
Bolj logično bi bilo da prej ven pride iphone, ipad je tudi brez 4ke bolj dominanten na področju tablic kot je iphone na področju telefonov (vsaj glede zmogljivosti).
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #36   Objavljeno 31.10.2012 10:35:34
Se strinjam,ampak nove iPhone bojo tisti,ki čakajo na Simobilu,dobili januarja,če ga sploh bojo,potem pa ga bojo tri mesece uproabljali,potem pa-bum-new iPhone in vsi skupaj v jok. Like Zzzzz
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #37   Objavljeno 31.10.2012 10:44:42
Dvomim da se Apple tu kaj dosti ozira na Slovenijo. Sej na novi iphone bodo pa spet do septembra čakali Smile.
Menim, da če bi apple nameraval marca ven dati novega ipada bi s 4ko lepo počakal pa jo takrat ven ruknil. Tako pa možno da je novi model planiran za jesen in ker bi bila potem 3jka na trgu več kot eno leto so sedaj prenovili 3jko, da imajo več časa za popolnoma nov model. Bi se pa štirica lahko imenovala recimo 3S, ker novi model to niti približno ni.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #38   Objavljeno 05.11.2012 15:26:46
A se pri backupu ohranijo tudi savegami ali ne? Imam ravno nekaj iger nekje na sredi pa me zanima če lahko ob menjavi ohranim shranjene položaje. Predvsem me zanima ali je treba ob backupu kaj ekstra določit kaj naj se varnostno shrani ali se avtomatično vse?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 05.11.2012 15:28:54
Aerys je napisal/a:
A se pri backupu ohranijo tudi savegami ali ne? Imam ravno nekaj iger nekje na sredi pa me zanima če lahko ob menjavi ohranim shranjene položaje. Predvsem me zanima ali je treba ob backupu kaj ekstra določit kaj naj se varnostno shrani ali se avtomatično vse?

vse se ohrani:) najboljše da v iTunesih označiš,, da želiš da ti dela backup na računalnik ali iCloud, da se prepričaš da je backup narejen. In potem ko ti naredi backup. Samo priklopiš novo napravo in izbereš iz katerega backupa ga želiš restorat. Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #40   Objavljeno 05.11.2012 15:54:53
sasoz je napisal/a:
Kakšna je ena realna vrednost ipada 3 64gb +cellular, stal pol lets max. ohranjen, plus original smart cover, back cover ter original dock?

kakšnih 400 evrov mogoče? čeprav sam bi dal max 300, klinc je le 4 že zunaj
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani