Ni mogoce ker sem paketa posnel tako na iPad kot na iPhone in ni bilo nobenih težav. Sicer moram narediti nekaj popravkov pri paketu za iPhone, drugače pa je vse brezhibno
| Slovenski Paket za iPad iOS 4.2.1 | |||||||
Ni mogoce ker sem paketa posnel tako na iPad kot na iPhone in ni bilo nobenih težav. Sicer moram narediti nekaj popravkov pri paketu za iPhone, drugače pa je vse brezhibno
|
|||||||
Tudi pri odstranitvi bi edino v Nastavitvah ob pritisku na Splošno (general) vrglo iz Nastavitev. |
|||||||
Popravek se mi zdi ze skoraj popoln...je se nekaj malenkosti, ki bi ijih popravil, ampak je itak vedno tako
Minute in sekunde bi sklanjal in ali vse pisal z veliko ali pa nobenih enot (govorim o minutah pri zaklepu) Druga stvar pa je zakaj je ta tema tukaj in ne v sekciji za iPad?? |
|||||||
Fantje, čez priblizno dve uri pride na dom novi iPhone 4
Slovenski prevod za iPhone 4 v kratkem!!! |
|||||||
Mene pa zanima ali ta paket vsebuje slovensko tipkovnico, ker to mi je še edin a nadležna hiba?
|
|||||||
hmmmm, pa sej niti ne bi smela bit "hiba"?
Če si na 4.2.1, potem preprosto dodaš KEYBOARD: SERBIAN (Latin) pa imaš šumnike! |
|||||||
kako to misliš slovensko tipkovnico?
|
|||||||
Šumnike že, samo jaz želim šumnike na tipkovnici ne pa tako, da moram držat tipko S recimo.
|
|||||||
Nikol najbrz ne bo mozno.
|
|||||||
Zal se nemci, ki jih je malo vec kot narodov, ki uporabljamo sumnike...pa nimajo svojih a o u ss ipd. na tipkovnici...tako, da tezko verjamem...razen, ce bi kdo naredil v cydii tipkovnico...
|
|||||||
a še obstaja kje source za 4.2.1 slovenski paket?
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |