SSD disk za Macbook AIR 1. generacije | |||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Imam ponudbo za originalni nadomestek, ki mi je privlacen zaradi 100€ stroska in ohranitev funkcionalnosti. Ssd mi je zanimiv zaradi hitrosti (baje se greje ko 100....), ceprav nimam prvoosebnih izkusenj. Eni pravijo, da je iskanje ustreznega diska za rev.1 MBA mukotrpno in potencialno zelo drago, saj nekatere resitve enostavno ne delajo. Mi lahko kdo predlaga konkreten model ssd64gb in cca.160Gb vrtecega diska, da mi prihrani muke in stroske, ki bi lahko nastali zaradi neumnosti, ki bi jih sicer kupil na netu. _________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
jest ti lahko edino priporočim tale link, na katerem imaš SSD-je. In to točno za aira rev. A. Jaz sem vzel runcore 32gb in sem več kot zadovoljen s njim. A sem prav razumel, da si omenil, da se SSD greje?? To dejansko ne drži. V primerjavi z navadnim diskom je mrzel, v bistvu...bolj ko ga šlatam, niti najmanj toplote ne oddaja. |
|||||
![]() |
|||||
mi je pa všeč Renice ZIF 64 GB 90 MB/s 110 MB/s MLC 64 Product details €105.00 Add to cart smešno mal dnarja. Povem ti pa, da če vzameš SSD, da ti enostavno ne bo žal tega denarja! Tudi sam sem že razmišljal da bi ga prodal, pa sem potem SSD nabavil in je brzina zdej res vrlina! in to pazi, kljub dokaj zastarelemu tipa diska in dokaj počasnem ssd-ju glede na nove tehnologije. Vseeno je brzina kot noč in dan. Jest sem bil preprosto fasciniran in mi ni niti najmanj žal, da sem ssd nabavil. |
|||||
![]() |
|||||
Raziskujem tole Renice sceno. Ne vidim nikogar v Evropi, ki bi jih imel. V kateri net trgovini si ga našel za 105e??? Če ne bo kakšnih zapletov bi se kar odločil. Pot nazaj na vrteči original bo še vedno ostala. _________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
1 x RENICE SSD K3E 1.8 ZIF SSD 60GB RN-K3E-Z1864 for Mac Air Rev. A on my home address after reciving payment 169,9$ including 3-5 day DHL shiping se je glasilo moje sporočilo po plačilu 115 evrov v podjetje RENICE Po dobavi sporočim kako se bo obnašal MBA. _________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
ups, sem smotan. zadnjič nism pripel linka. jaz sem ga kupil na ssdeurope.com, kot je že opisano bolj na začetku teme. tule so vsi zif 1.8" diski. http://ssdeurope.com/solid-state-drives-18-zif-c-2_65.html?zenid=d80d63d38e8128741b6222e5c19a3f5e |
|||||
![]() |
|||||
Razkopljem MBA, vstavim lep, kroman SSD, sestavim in poženem inštalacijo. Vse poteka hitro in brezhibno. Naredi mi particijo 56Gb. Disk se ne greje in deluje bistveno hitrejše kot stari vrteči se Samsung. Baterija, ki je prej držala dobri 2 uri zdaj drži dobre 3 ure. (s tem, da je ves čas pripet 500Gb zunanji disk in se dela TimeMachine backup) Rekapitulacija: če želite oživeti stari macbook air in vam disk že nagaja, je dobra in racionalna ideja, originalni disk zamenjati s SSD 64Gb, ki ga iz HongKonga dobite v 5 dneh in vas stane 115 evrov. Res lepa izkušnja, upam, da se disk obdrži čim dalj. Pa hvala tudi tebi Agerg ![]() _________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
Za teh 115€ imas sedaj obcutek da si kupil novo masino. Brzina je res vec kot ocitna. Sem preprican da bos od sedaj naprej vsakega prepriceval v nakup ssd-ja. Sploh zdej ko ves kaj to je;) Pa lepo uporabo. |
|||||
![]() |
|||||
podatki o izdelkih na http://www.renice-tech.com/ Tam je zaposlena prijazna deklica Nila, ki je posel izpeljala visoko nad pričakovanji. Se svetovati je znala na temo predračunov .... se izkazala kot poznavalka notranje političnih razmer v Sloveniji. Vesela bo, če nakupe opravite pri njej. nila@renice-tech.com poslala mi je še link do članka o njihovem disku http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=12085259#post12085259 ps za montažo ne uporabljajte priloženega izvijača _________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
lp bobi _________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
Bobi: kaj pa dajatve? Glede na to da zadeve nisi dobil iz eu bi pri takem znesku moral placat se carino in ddv. Si dobil tut kaksen racun? Sprasujem Ker bi racun morda rabil, ce bi vzel na podjetje. Ce sem te prav zastopil si reku da si ga v 5 dneh dobil iz hk? |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
o čem ti to? nisi ravno odgovoril na moje vprašanje. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Gotterdammerung |
|||||
![]() |
|||||
?? bobi a naj bi mi kakšno ZS poslal? jest ga nimam:) |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |