Zamenjal sem jo sam, vendar vse ostalo funkcionira brez problema...
Kaj če povrnem stvari v osnovno stanje?
| IMAC 27" problem.... | |||
Zamenjal sem jo sam, vendar vse ostalo funkcionira brez problema...
Kaj če povrnem stvari v osnovno stanje? |
|||
Če bo računalnik točno tak kot si ga dobil verjetno ne bo problema, samo res pazi da bojo vsi šrafi dobr zašraufani...
|
|||
Kaj pa če ga nesem najprej v tujino, tam, ko je bil kupljen in potem, če mi zadevo slučajno zavrnejo, premontiram v osnovno stanje?
Strah me je skupne baze informacij, da bodo kam zabeležili in je potem vse zastonj... |
|||
Lahko probaš.
Čeprav jaz nebi, ker res lahko kam zabeležijo da so ti ga zavrnili in potem si v k**** |
|||
Sej to me ravno skrbi...
Samo ko pa imam sistem na SSDju vse ostale podatke pa na vgrajenem 1Tb... Ne vem, kako bi se tega lotil, da bi bilo najbolje. |
|||
Vse podatke prenesi na zunanji disk, potem na HDD (1tb) disk naloži sistem, odstrani SSD in nesi na uradni servis. Potem pa še po obratnem postopku vse spravi nazaj.
Vsaj tako bi jaz naredil na tvojem mestu. Je kar veliko dela |
|||
Razmisljam tudi o tem, da bi jim dal SSD pa adapter zraven, pa da ga vgradijo kao oni, pa bi si potem kupil še podaljšanje garancije na 3 leta pa sem miren.
Samo SSDja pa res ne bi hotel podirati... |
|||
Kakšen mesec nazaj smo stranki s podobnimi težavami garancijsko menjali zaslon. Če pa je samo prah, potem se zaslon očisti. Pokličite nas na 05 920 94 40 / 10 / 24. Lp, Roman, FMCstore |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |