ampak je zelo zanimiv primer.
| iphone 4 "črički" | |||
ampak je zelo zanimiv primer.
|
|||
Jao lol pa to samo zdaj na tem istem mestu ane!? Ce ga pa mas na krpi pa ti spodnji kot udarja po mizi v roki nic ne poka ali? Vsaj na videu se mi zdi tako...
|
|||
Al pa ne nwm se mi zdi da res da mas krpo spodaj
|
|||
Vseeno je al ga mam v roki al pa na etuiju ( alergičen sem na praske, zato mam etui idspodaj
|
|||
Saj prav tak! Samo to res ni normalno!
|
|||
Sam je pa finta da sem junija pa julija, tik preden sem dobo iphona ful gleda kje se ga da na servis pelat
No hvalabogu je zdaj uradni apple servis tud v slo ampak na žalost samo v lj Aja pa še to, kaj če telefon nesem na servis, kaj ga bodo sploh odprli al mi takoj nov pripada? |
|||
Čist isto težavo na istem mestu mam tut jest,in tut men ni nikol padu dol iz rok.Poročaj kako je s servisom če boš šel v kratkem uveljavljat garancijo.Jest bom počakal še ene 4 mesce pa ga bom pol nesel zamenjat če bo slučajn še kej crnlo vmes.
|
|||
Nasledni tedn ga bom vrhetno neso na servis ker ta tedn ga noben ne more v lj peljat na servis
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |