Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Macbook pro 13,3 novi problemi ?!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 22.10.2010 22:39:03
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
400 Laughing tale bucka bi lahko povozila celo hiso ce bi se kotalila po klancku navzdol
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 22.10.2010 22:43:22
Ce nimajo dobicka, naj gredo rajsi pometat ceste.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 23.10.2010 09:12:55
Jest je napisal/a:
MaTiCeK je napisal/a:
Jest slovensko tipkokvnico na katerem koli Macu pri M-store v Grazu dobis zastojn.

Si preprican, da je to se vedno res? Ker ravno pred nekaj dnevi sem dobil drugacno informacijo... Ker uradno tega ne smejo delat, ker so uradni Apple Premium reseller in ne pokrivajo nasega trga... in tako baje tudi ne smejo vec prodajati CRO tipkovnice (SLO sploh ne obstaja) ...

In debata je sedaj okrog cene v EPL ali FMC Smile ... oba imata kolikor vem konfiguracije z lokalizirano tipkovnica cca. 50 € drazje od tistih z U$ tipkovnico ... Kaksna je logika sicer ne vem... Ocitno dobijo tiste z U$ tipkovnico ceneje...

Lani poleti je bilo tako, bom ob priliki vprasal Andreasa, ce se je kaj spremenilo. In vem, da slovenska ne obstaja, ampak pri njih je bila postavka slovenska... Zal nismo bili toliko pametni, da bi ze pred zapletom rekli, da raje narocijo hrvasko.
Kaj cmo.

Drugace pa avstrijske sem navajen, tak da no big deal. Itak je layout skoraj identicen hrvaskemu, sam namesto sumnikov so umlauti. Sem pa fotru prinesel iz Amerike MBP13 z US tipkovnico in sem se na njej lovil kot osel na ledu. Po drugi strani pa je ogromno ljudi, ki preferirajo US layout pred CRO/SLO...

S slovenskimi prodajalci nimam izkusenj glede maca. Lahko povem le, da se mi zdijo pri EPL ok. Zamenjali so puncin iPhone 4, ki mu je hrescala slusalka, brez vecjih tezav, to je po tistem, ko je enkrat stekla servisna veza, kar je sicer trajalo najprej mesec dni in sva iPhone vzela spet nazaj ven, ampak se je potem zadeva se v istem tednu sprostila in ko sva dala nazaj iPhone na servis je vseskupaj bilo zamenjano v 1 samem dnevu. Pohvalno.
Kaj sem se naucil iz tega? Ce mas nove gizme, jih daj na servis raje komaj po tistem, ko ti recejo, da jim servisna veza ze deluje, drugace bos cakal in tecnaril.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani