Dobra. Mislim rečti enaka kot pri 09.

| iLife '11 | |||||||

Dobra. Mislim rečti enaka kot pri 09. 

| 
	|||||||

si že namestil?  

| 
	|||||||

Bi prosil, če mi poves. Jaz namreč mislim, da pač procesor obdeluje v 64-bitnem sistemu večji del informacij naenkrat. Zdej če se motim me popravi, ker glede tega res nisem strokovnjak.  | 
	|||||||

Jop.  | 
	|||||||

kul.  

| 
	|||||||

Malo glup je ta applov izsiljevalski način... namreč, da te dejansko prisilijo da updejtaš na SL. A po eni strani govorijo o nekih kompatibilnostih in enem sistemu da ni zmede itd... ne vem no  

| 
	|||||||

VŠEČNOOO!   

hvala, haroker!  | 
	|||||||

Pucko, idi trailerje delat. 

| 
	|||||||

AHA! poskusni je že narejen .. totalni neuspeh .. preslabi posnetki .. 

| 
	|||||||

Kupi drugic boljso kamero  

| 
	|||||||

Jaz sem tudi naredil en trailerček... in med delanjem opazil, da imam prepočasnega mac-a za taka opravila  

| 
	|||||||

po treba it po proja mikro  

| 
	|||||||

Če bi imel HD kamero in bi vsaj 1x na mesec kaj takega počel, mogoče res.

Ampak za montažo iPhone filmčkov se bo pač malo potrpelo... sicer mi pa pri uporabi iMovie-ja najbolj primanjkuje rama (čeprav ga imam 4Gb).  | 
	|||||||

se spomnim ko sem delal na mojem MBju en iMovie projekt kakšno leto nazaj, sestaviti sem moral HD filmček v dolžini približno 10minut. RAMA imam 2,5GB, sem vmes mislil znoret  

| 
	|||||||

Kako je z registracijo izdelka oz.razlika, če ga registriraš ali ne ne? Lahko update-aš, če nisi registriral? 

| 
	|||||||

Fantje, RAM ni tak velik problem. Problem je CPU, ki je premalo zmogljiv za  (Full) HD. 

| 
	|||||||

ja fantje bo treba it na i5 ali i7, če se hočete s tem ubadat Steve že ve kako se roba prodaja.

LP  | 
	|||||||

Tukaj je verjetno fora v tem, da se želijo čimprej znebiti PPC podpore. In SL je prvi OS X, ki ne podpira PPC. Sicer pa 29 EUR ni taki strošek, da si nekdo ne bi mogel privoščiti SL, če si želi iLife 11. Oboje skupaj je še vedno ceneje kot samo novejši OS pri konkurenci  | 
	|||||||

tudi jaz razmišljam tako glede cene.. 

| 
	|||||||

Daleč od tega, da bi bila cena point posta...  

Razmislite malo... SL je ja UPGRADE leoparda ne pa nov os... In zdaj naenkrat noben nov software od appla ne podpira leoparda... Prisiljen sem bil kupiti SL, da lahko uporabljam nov software... Razumem, da ne bi delalo, če bi bila stvar namenjena os Lion-u...  | 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |