aha,se pravi da je zadeva v redu le, da je bolje če je wifi+ 3g kajti samo wifi je bolj samo za doma večinoma,meni en možakar ponuja 16gb wifi + 3g italjanskega z računom, za 570 eur mislim da se splače ne lp
| Nakup ipad-a | |||||
aha,se pravi da je zadeva v redu le, da je bolje če je wifi+ 3g kajti samo wifi je bolj samo za doma večinoma,meni en možakar ponuja 16gb wifi + 3g italjanskega z računom, za 570 eur mislim da se splače ne lp
|
|||||
Ce se bos predolgo obotavljal, ga bo nekdo drug kupil |
|||||
ja saj veš mika me pa cena je ugodna, kaj vem bom malo še premislo, kot si reko malo draga igrača je, reči mi samo ali se že kaj vsaj malo sluti kdaj bo jailbreak za iphone 4g ios 4,1 al ga sploh ne bo lp
|
|||||
A pa za iPad je že slovenski paket oz. vsaj tipkovnica?
|
|||||
Slovenska tipkovnica itak da je... tako kot na iPhone ali iPod Touch ...
Slovenskega vmesnika pa niti za iOS 4, niti za iPad ni nihce naredil... tako ali tako pa ga lahko namestis samo na jaiblreakano napravo ... |
|||||
Denis, jaz svojega prodajam, kupljen v Italiji, mesec dni nazaj, nič rabljen samo sproban, v elegantnem etuiju iz vrhunskega usnja, 64gb wifi + 3g, ni da ni...če te zanima mi sporoči...
|
|||||
za koliko pa ga prodajaš lp
|
|||||
Jonas ma neki viska
![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |