Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Kdo kupuje iPhone :)
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 08.09.2010 22:20:30
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ja, pa da folk 911 Carrere daje med stroške v podjetju. Laughing
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 08.09.2010 22:21:30
off topic? Rolling Eyes
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 08.09.2010 22:22:07
Navezovalo se je na odgovor Jabolcnik-a. Pozabil sem citirati.

Ja, res je offtopic (tako kot 99% debate v tej temi). Laughing
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vič
Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 08.09.2010 22:25:15
Scouser je napisal/a:
Navezovalo se je na odgovor Jabolcnik-a. Pozabil sem citirati.

Ja, res je offtopic (tako kot 99% debate v tej temi). Laughing

Ja dejmo nehat, ker bo VRB potem še bolj ... zmešan ... kot je že sedaj ...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 09.09.2010 06:34:36
Sem kupil telefon pri uporabniku Corleone in sem zelo zadovoljen.

Res da je nekaj denarja več ampak ni ga potrebno čakat, že ima eu polnilec, lahko preveriš da niso dhl vizitke Cool

Pri tistem o katerem ne smemo govorit ga pa ne kupim pa če mi ga da za 100 €
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 09.09.2010 06:39:22
Scouser je napisal/a:
Upam da jih proda, čeprav dvomim, da jih bo do petka. Rolling Eyes
Neumen je kupec. Ne pa prodajalec. Wink

Se mi zdi, da je neumen bolj tisti, ki mu to ni po godu, da eni lahko kupijo mobilnik tudi za 800 ali 900€... Je zaznati malo fovsije? Very Happy Rolling Eyes

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 09.09.2010 06:46:27
Jest je napisal/a:
Se mi zdi, da je neumen bolj tisti, ki mu to ni po godu, da eni lahko kupijo mobilnik tudi za 800 ali 900€... Je zaznati malo fovsije? Very Happy Rolling Eyes

Very Happy in potem ti tak isti človek, "ki si lahko kupi" mobilnik za 800-900€ napiše..mam tlinajst let, pa mi mami pa ati ne data kartice, da bi lahko naročil iz UK.....

razen nekaterih izjem, se 70% forumašev najde v zgornjem postu, tko da toliko o tem, kaj si kdo lahko privošči....in fovšiji...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 09.09.2010 06:49:22
Sentinel je napisal/a:

Very Happy in potem ti tak isti človek, "ki si lahko kupi" mobilnik za 800-900€ napiše..mami pa ati mi ne data kartice, da bi lahko naročil iz UK.....

Saj pa to ni nic narobe... lahko ima svoj denar, je pa premlad, da bi lahko imel svojo kreditno kartico Smile ...

Je pa tako, da nekomu ni problem dat toliko denarja za mobilnik, drugemu je pa tezko dat 1 € recimo za parkiranje, po drugi strani pa zalufta 200, 300 ali vec € cez vikend za "pleasure" Rolling Eyes Very Happy

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 09.09.2010 06:51:56
Jest je napisal/a:
Saj pa to ni nic narobe... lahko ima svoj denar, je pa premlad, da bi lahko imel svojo kreditno kartico Smile ...

lepo te prosim....sem prodal kar nekaj telefonov uporabnikom jabuka, in ta zadnji je bil sploh smešen..pride cela familija in 10 letni froc (naj ostane anonimen)..neki prtiska po iphonu, pa pravi njegov stari: "sine je to to?, pa prav mali ja in fotr skešira.. Very Happy Very Happy

tko da....
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 09.09.2010 06:55:33
Sentinel je napisal/a:
Jest je napisal/a:

lepo te prosim....

??? Question Question Question

Poznam jih kar nekaj takih, ki si denar zasluzijo sami (seveda ga nekaj tudi dobijo za razne rojstne dneve in podobno)... in ga sparajo za take in drugacne "igrace" ... Tudi tukaj na forumu jih je nekaj takih, ki so srednjesolci in nimajo kreditne kartice (eni so jo recimo sedaj ravno zaradi tega sli narocit, eni so pac "fehtali" starse ... eni pa so se odlocili tudi za tretjo pot, nakazilo preko banke Rolling Eyes ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 09.09.2010 06:58:41
no sicer pa, sem z leti že ugotovil, da (sorry izrazu) Embarassed "apple fanboy-u", se nikoli ne da nič dopovedati v katerikoli temi, če le ta vsebuje izraz apple v njej in več ali manj preberejo le to kar želijo prebrati.... Embarassed
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Horjul
Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 09.09.2010 07:00:37
Scouser je napisal/a:
b0le je napisal/a:
Incredible, ljudstvo je zgrozeno nad ceno 760 EUR? Well, check http://www.expansys.si/d.aspx?i=200804 Smile

In kaj naj bi to bilo? Rolling Eyes Jaz lahko tudi prodajam moje 1 leto stare gate za 500EUR in koliko bi jih prodal? Nekaj je prodajati, drugo pa prodati. Wink

Sicer je meni popolnoma vseeno. Zaradi mene lahko postavi tudi ceno 10.000EUR.

Veš kaj je najlepše... Jaz sem od Corleona kupil iPhone v prejšnji rundi... Za 760€. V približno eni uri je ponj prišel možakar in prinesel 830€Smile Corleone je drgač fajn dečko, drži se tistega kar obljubi.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #33   Objavljeno 09.09.2010 07:01:51
Sentinel je napisal/a:
no sicer pa, sem z leti že ugotovil, da (sorry izrazu) Embarassed "apple fanboy-u", se nikoli ne da nič dopovedati v katerikoli temi, če le ta vsebuje izraz apple v njej in več ali manj preberejo le to kar želijo prebrati.... Embarassed

Tale zadnja debata ne velja samo za Apple (ce si s tem Apple Fanboy mislil mene)... ampak se lahko preslika tudi na druga podrocja (nakup drugih mobilnikov, nakup racunalnikov, prenosnikov, PSP, X-Box, skuterja, ... pac vse kar stane vec kot nekaj € Very Happy

In to, da starsi mulcu kupijo nekaj drazjega ni nic nenavadnega. Ce si lahko privoscijo...zakaj pa ne... Saj smo vendar potrosniska druzba Smile ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #34   Objavljeno 09.09.2010 07:05:41
Jest je napisal/a:
In to, da starsi mulcu kupijo nekaj drazjega ni nic nenavadnega. Ce si lahko privoscijo...zakaj pa ne... Saj smo vendar potrosniska druzba Smile ...

vidiš to je vse kar sem želel povedat, ampak še dodati da je tega veliko več kot ti misliš, ko si napisal da ogromno mladoletnih služi svoj denar...

in zato sva rabla 10 postov.. Very Happy Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #35   Objavljeno 09.09.2010 07:13:53
Sentinel je napisal/a:

Katero znamko vozila forsiraš? Tisto, ki jo voziš, le-ta pa je tista, ki si jo lahko privoščiš. Ni tako? Zakaj ne dovoliš, da tisti, ki si lahko privoščijo opremo Apple nebi le-te zagovarjali? Kupi, uporabljaj in boš videl. Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #36   Objavljeno 09.09.2010 07:19:19
zdej pa to pomeni če greva na pivo, da moram takoj popljuvat tvoj avto, znamko hlač, puloverja, cigaret, piva ki ga boš naroču, če le slučajno ne bo isto kot imam jaz...dejte se mal zamislit....
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #37   Objavljeno 09.09.2010 07:29:39
Sentinel je napisal/a:
Jest je napisal/a:

vidiš to je vse kar sem želel povedat, ampak še dodati da je tega veliko več kot ti misliš, ko si napisal da ogromno mladoletnih služi svoj denar...

in zato sva rabla 10 postov.. Very Happy Very Happy

Jah... vem,d a je teka veliko... apmapk je tudi kar nekaj tistih, ki imajo svoj denar... Nisem rekel, da ga sluzijo (oz. ce sem, nisem tako direktno mislil)... Mislil sem predvsem to,d a ga sami "kupckajo" ravno za nakup taksne ali drugacne "igrace" ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #38   Objavljeno 09.09.2010 07:34:48
Sentinel je napisal/a:
zdej pa to pomeni če greva na pivo, da moram takoj popljuvat tvoj avto, znamko hlač, puloverja, cigaret, piva ki ga boš naroču, če le slučajno ne bo isto kot imam jaz...dejte se mal zamislit....

Vem, kaj hočeš povedat, a si sedaj malo zašel... Nihče ne govori, da je ostalo slabo ali slabše... Govorim o tem, da ima vsak pravico zagovarjati svoje. Najbolje pa je, da ne zagovarjaš nekaj na podlagi prebranega ali slišanega, da si zadevo umisliš, se pravi kupiš in potem poveš. Nikjer pa ni zagotovila, da kdo pa z Applom ali če karikiram s Ferrarijem (sicer ti dve znamki ne dajem na isti nivo) ne bo 100 % zadovoljen.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 09.09.2010 07:36:42
besh je napisal/a:
Katero znamko vozila forsiraš? Tisto, ki jo voziš, le-ta pa je tista, ki si jo lahko privoščiš. Ni tako? Zakaj ne dovoliš, da tisti, ki si lahko privoščijo opremo Apple nebi le-te zagovarjali? Kupi, uporabljaj in boš videl. Smile
Se strinjam s Sentinelom.

V bistvu je žalostno, da folk kupuje ime in ne izdelka, ki realno izkazuje kvaliteto.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Vič
Ni navedeno

Prispevek: #40   Objavljeno 09.09.2010 07:48:36
Bellerophon je napisal/a:
V bistvu je žalostno, da folk kupuje ime in ne izdelka, ki realno izkazuje kvaliteto.

- vsi smo radi "in"
- zato včasih/velikokrat kupimo/želimo izdelke, ki nas bodo povzdignili/vrinili nad/med druge
- to vidijo tisti bolj podjetni in vidijo v tem poslovno priložnost
- podjetni ljudje nam vzbujajo lažno upanje, da bomo ohINsploh/tanartabuljši, če bomo na mizi imeli njegov izdelek
- malce bolj štorasti fantki si želijo biti bogati kot sosed (podjetnik iz prejšnje točke)
- ko odrastejo si postavijo svojo spletno stran in pobirajo avanse za nekaj kar je oh in sploh, in česar, ne morejo dobaviti...

Vsaka podobnost z realnim življenjem je izključena! Vsa imena oseb so spremenjena! ...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani