Joj veš da ne vem ker ga nisem jaz tam kupil...rečeno mi je bilo da je 1 leto v apps storih drugo leto pa tam kjer je bil kupljen...ubistvu sploh se ne vem če je garancija veljavna pri njem ker cakam da mi po emailu odpise...tko da cakamo=)
| iPhone se kar sam ugaša (in prižiga) | |||
Joj veš da ne vem ker ga nisem jaz tam kupil...rečeno mi je bilo da je 1 leto v apps storih drugo leto pa tam kjer je bil kupljen...ubistvu sploh se ne vem če je garancija veljavna pri njem ker cakam da mi po emailu odpise...tko da cakamo=)
|
|||
lep pozdrav v novem letu vsem skupaj!
Jaz imam en problem in zaradi tega ne bom odpiral nove teme zato bom kar povprašal tukaj!
Ni mi jasno kaj je ta oznaka (ključavnica) zraven baterije ki nikakor noče izginit. pomoč? |
|||
Zaklenjeno obračanje zaslona, 2x stisni home gumb , spodaj se ti bo pokazala vrstica z ikonami in čisto na levi (poslajdaj v desno) imaš to isto ikono z možnostjo odklepa ali zaklepa obračanja zaslona.
|
|||
jooj
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |