Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Macbook pro iz UK
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 09.07.2010 19:06:53
Re: Macbook pro iz UK
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
yurry je napisal/a:
Sicer pa je mene ze nekdo z 1k+ pozitivnega feedbacka nategnu, sem kupil MBP pa nikoli dobil. Sem pa ves denar dobil nazaj od paypala.

Ni vse v feedbacku... moraš nujno pogledati, kaj je prodajalec pred tem prodajal, za kakšne zneske in koliko časa nazaj. Včasih se na ebayu pojavijo hackani accounti, kjer potem nategovalci "prodajajo".
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 09.07.2010 19:51:59
Re: Macbook pro iz UK
mikrohard je napisal/a:
yurry je napisal/a:
Sicer pa je mene ze nekdo z 1k+ pozitivnega feedbacka nategnu, sem kupil MBP pa nikoli dobil. Sem pa ves denar dobil nazaj od paypala.

Ni vse v feedbacku... moraš nujno pogledati, kaj je prodajalec pred tem prodajal, za kakšne zneske in koliko časa nazaj. Včasih se na ebayu pojavijo hackani accounti, kjer potem nategovalci "prodajajo".

To je bilo sicer ze 1,5 let nazaj, tako da se ne spomnim vec cist. Si pa upam trdit, da z uporabnikom ni bilo nic sumljivega, ker te zadeve vedno dosledno preverjam. Kolikor sem feedback gledal, nas je takrat 3 naenkrat nategnil za razlicne stvari, to se spomnim. Po tem ko sem denar dobil nazaj, pa nisem vec gledal kaj se z njim dogaja.

Povedati hocem to, da te lahko nekdo nategne tudi kot strela z jasnega. Takrat samo mirno kri in tehtno pritozbo napisat. Pa ne denarja mimo paypala Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Novo mesto
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 09.07.2010 20:27:08
timko je napisal/a:
icysr je napisal/a:
vauhau je napisal/a:
sam za taki dnar kaj ma mbpro not dobim jas omp za 400€

Za tak dnar ko ti dobiš komp, jaz dobim karjolo in cirka 4 ton cementa. Dobr ane. Wink

Ah..
ali res ali kaj zakva pa potm sploh visiš gor na jaboku če ti niso ušeč apple računalniki pejt potm rajš furat samokolnico pa cement nabirat gor keri čudaki majkemi Very Happy Very Happy Very Happy

Nisi me razumel. 3leta sem na macu, hvala bogu. Komentiral sem ko je model primerjau mac in pc ceno, pa sem mu jaz potem primerjal pc in cement.Very Happy Res nevem, kaj taki ljudje delajo tukaj.

Brez zamere LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 09.07.2010 20:28:15
icysr je napisal/a:
timko je napisal/a:
icysr je napisal/a:
vauhau je napisal/a:
sam za taki dnar kaj ma mbpro not dobim jas omp za 400€

Za tak dnar ko ti dobiš komp, jaz dobim karjolo in cirka 4 ton cementa. Dobr ane. Wink

Ah..
ali res ali kaj zakva pa potm sploh visiš gor na jaboku če ti niso ušeč apple računalniki pejt potm rajš furat samokolnico pa cement nabirat gor keri čudaki majkemi Very Happy Very Happy Very Happy

Nisi me razumel. 3leta sem na macu, hvala bogu. Komentiral sem ko je model primerjau mac in pc ceno, pa sem mu jaz potem primerjal pc in cement.Very Happy Res nevem, kaj taki ljudje delajo tukaj.

Brez zamere LP
pol se ti pa opravičujem Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani