Js mam Logitech M505, sprejemnik mam na USB hub prkloplen, ko nagnem kolešček v desno mi odpre dashboard, ko pa v levo pa spaces. za expose mam tipko na logitech wave.
simpl ko burek, bom pa kupil Magic Trackpad obvezno...
| Magic mause nastavitve | |||||||||
Js mam Logitech M505, sprejemnik mam na USB hub prkloplen, ko nagnem kolešček v desno mi odpre dashboard, ko pa v levo pa spaces. za expose mam tipko na logitech wave.
simpl ko burek, bom pa kupil Magic Trackpad obvezno... |
|||||||||
Jo uporabljaš na windowsih? Ker na OSX se obnese odlično... je ne zamenjam za navadno miš. Seveda pa potrebuješ dodaten driver... ker originalni je res bolj bogi. |
|||||||||
Mogoče sem bil res remalo nejasen glede svojega stališča:
res je inovativno, kar se tiče touch multifunkcionalnosti in bluetooth povezljivosti. Ampak vseeno ne morem preko slabe ergonomije, večprstni ukazi so hitrejši na stranskih gumbih ostalih mišk, natančnost je slabša kot pri 4x cenejši USB miški. Še en dodatek, ki pa mi gre samo v nos je pa CENA, ki jo apple vedno rad navije (računalniki vredni denarja, additionals pa v večini ne). |
|||||||||
kolk stane pa mal boljša (zelo grda) logitech miška?
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_737_IZLOGRET0494_MISKA_G9x__siva__laser__USB__Logitech http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_737_EVMOULOR082_Miska_Logitech_MX_Performance__unifying__polnilna |
|||||||||
Uporabljam jo na iMacu. Ne vem, mene Applove miši še vedno niso prepričale. |
|||||||||
No ja... saj meni je bila mighty mouse tudi "najslabša miš ever made on this planet"
Ampak na magic mouse sem se pa kar navadil, ko sem si jo primerno nastavil |
|||||||||
Tudi jaz ne menjan magic mouse za nobeno drugo. Z dodatnim softwarom si lahko nastaviš različne "gestures" za različne akcije. Recimo, če s prstom "narišeš" s ali L, lahko z njim aktiviraš expose, itd...
Je pa seveda tak način revolucionaren pri miškah, in kot tak zahteva nekaj prilagajanja. Pa tudi problem je, ko pridem kam drugam in primem v roko podgano od logitecha, pa me vsi gledajo, zakaj "božam" miško po gumbih. |
|||||||||
Podobna izkusnja... Magic Mouse pa se je trebanavadit, ker je nizja, kot ostale miske... je pa ravno multitouch povrsina tista, ki jo naredi uporabno ... |
|||||||||
Dej če si ti da bi te lepo prosil če napišeš kateri programček tebi najbolj odgovarja za te dodatne nastavitve oz. katerega si našel kot najbolj uporabnega. Thanx. |
|||||||||
Ja... tudi mene je takrat, ko sem jo prvič v trgovini sprobaval, motilo to, da je nizka.
Potem mi je pa na logitechovi BT miški crknil levi klik (sredi drag&drop akcije... niti spustiti nisem mogel fajla) in sem se pozanimal, če že obstaja kak dober driver za magic mouse ter se nato odločil za nakup. Sedaj pa vidim, da je z razlogom nizka... pač mora biti neka mešanica med touchpadom in miško. Pa tudi ni namenjena temu, da bi roka počivala na njej, ker bi s tem po možnosti sprožil kako touch akcijo. |
|||||||||
Jest uporabljam Better Touch Tool - klik |
|||||||||
MagicPrefs je tudi zadeva, kjer si lahko nastaviš vse živo...
|
|||||||||
bi mi kdo znal povedati, kkao bi sparil moj laptop compaq 8710p od HP-ja z magic mouse, dobil sem jo namrec pa me zanima kako bi jo pripravil do tega da bi se delovala
sem probal pa mi jo bluetooth noce najti! lp |
|||||||||
|
|||||||||
ce govorimo o "top gejmerski miski" se nobena niti pod razno ne kosa z logitech mx510. |
|||||||||
Khm, khm... Logitech še nikol ni bila dobra gaming miš pa tut nikol ne bo... - MX Revolution: po 3 mesecih WoW-a ne morš več normalno klikat, vsak klik je doubleclick - G5: po 1.5 meseca WoW-a dve tipki ne delata več - Razer DeathAdder: po 3 letih vse dela kot prvi dan *happy dance* Go figure LP |
|||||||||
mx510 mi je sluzila 8 let |
|||||||||
jest mam mx518, pa mi za streljacine super odgovarja, mogoce ni ravno najbolj natancna! bi pa zamenjal!
|
|||||||||
Enako meni. Pa je svoje cajte pretrpela po 14+ ur rednega treninga in igranja na dan CS in ET |
|||||||||
Težko. Miš je bila objavljena 19.3.2004. LP |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |