| mikrohard je napisal/a: |
| Kaj ko bi prebrali celotno stvar? Punca ima 3Gs-a narejenega po 40. tednu, kar pomeni, da pwnageTool odpade. |
Zal tega nisem zasledil.
lp.
| IPHONE se NE ZAŽENE... HELP!!!! | |||||
Zal tega nisem zasledil. lp. |
|||||
Jaz imam popolnoma isti problem! Vem vsaj kaj je krivo za ta problem!? Po vsej verjetnosti i-Tunes serije 9!!!! Prav tako se mi je zaklenil, med uporabo i-phona kot modema, zdaj pa lahko samo upam, da pride čimprej unlock za 3.1.3!!!
Za vse tiste ki uporabljate i-tunes serije 9 oziroma še novejši, pa si dajte gor nazaj serijo 7, še prej pa v registru pobrišite vse od serije 9! |
|||||
ok ok... to use je mal too much for me
a ma kdo kako informacijo kdaj bo unlock za 3.1.3? lp usem |
|||||
Zaenkrat ni takega stručkota v sloveniji!
|
|||||
unlock za 3.1.3 ne bo, bo unlock za 3.2 verjetno.
Prizla, kaj ima zdaj veze itunes 9 serija ? |
|||||
Ne kvasi neumnosti... 3.2 ne bo nikoli izšel za iPhone... naslednji OS bo 4.0.
|
|||||
se pravi, da še preden izide 4.0. ga restoram na 3.1.3, aktiviram s hrvaško kartico in čakam
|
|||||
tako je. ubistvu če mikrohard tko prav bo držal
|
|||||
Ne!! Če ga imaš še na 3.1.2, imaš še možnosti za odklep na 3.1.3... preberi tole: http://mojapple.net/Default.aspx?tabid=122&g=posts&m=8530#post8530 |
|||||
Ima veliko veze iTunes 9, ker ti zaklene iPhona kot ga je meni, o tem je veliko napisanega na tujih forumih, samo jaz nisem bil pozoren, tako da ne uporabljat serije 9! |
|||||
Ja seveda... kar sam ti ga je zaklenil... ti zlobni zlobni iTunes. Nakladaš... vsak iTunes (od prve do zadnje verzije) te je vprašal, če želiš nadgraditi firmware... in pri vsakem je moral uporabnik na koncu klikniti na "Yes" ali "No" (razen, če imaš vklopljen kak auto-update... čeprav nisem prepričan, da to sploh obstaja).
|
|||||
Hehe, kaj misliš da jaz tega vsega nevem!? Res se čuje malo čudno ampak je bilo takole! Bil sem preko Itunesa povezan na prenosnika in potem preko teatheringa (ali kako se že reče) uporabljal internet na prenosniku. Nakar mi je kar naenkrat zmanjkalo signala, pogledam na iPhona in vidim, da res ni signala, nakar grem v meni, da bi poiskaj signal in sploh več ni bilo opcije za iskanje le tega! Minuto za tem mi je zmrznil telefon in sem ga bil primoran prisilno ugasnit in nato prižgat z Blackra1nom, kar pa seveda več ni šlo, saj nasredi prižiga zmrzne!
Moj iPhone je še vedno na 3.1.2, saj ga nikoli nisem posodabljal, imam pa kolega, kateri odklepa iPhone in tudi njemu ni jasno zakaj se je to zgodilo, me pa je prvo vprašal, če imam morda naložene iTunese serijo 9!! Možno je tudi, da se mi je posodobil bootloader sam od sebe, čeprav nevem kako! Upam le, da se ga bo še sploh dalo odklenit, ker kolikor zdaj tu gor berem bolj slabo kaže... |
|||||
@ Prizla HAHA dobro sem se nasmejal
Edit : Odgovor na drugi post.. Tu iTunes serije 9 nima fore.. Pač iPhone ti je zmrznil in ostal v boot loop-u .. Tudi meni se je to že zgodilo na iPhonu 2G, in 3gs hrvaškemu ko sem ga še imel.. Tako pač je na zaklenjenih.. iTunes tukaj nima veze.. Če imaš tstar bootrom sepravi je tvoj iPhone narejen pred 40 tednom lahko restoraš na 3.1.3 brez updejta baseband-a sepravi (05.11.07) in potem odkleneš.. Rabiš pa še hrvaško sim da ga uradno aktiviraš potem.. LP |
|||||
No vidite, da vas vsaj v dobro voljo spravim
Če prav predvidevam, potem to glih ni zastojn, če ga morem uradno aktivirat!? Kje pa vidim kateri teden je narejen? |
|||||
Po tistih navodilih, ki sem jih zgoraj prilepil (link) lahko na 3.1.3 posodobiš vsak model 3Gs-a in pri tem obdržiš stari baseband (po pa treba za prvi boot uporabiti iRecovery). Za aktivacijo bo pa potrebna prava sim kartica, za jailbreak pa spirit, za odklep pa blacksn0w rc2.
|
|||||
There you have it, simpl ko pasulj. LP -J |
|||||
mikrohard, hvala ti, bom probala tko nardit....
sam mam en problem že vnaprej oz. s katerega naslova naj snamem libsub in iRecovery? |
|||||
Pojma nimam, kako iRecovery usposobit na Win7... v skrajni sili si probaj dobiti kak drug računalnik za ta postopek..
|
|||||
Ja, recimo to je najbolj odvisno od računalnika.
Meni je tudi na enemu to delalo že na xp-jih.. Mi dela super na mojemu na windows 7. |
|||||
No vglavnem mojega iPhone se ne da restorat, ker javi napako, verjetno zaradi novega boortoma! Sedaj pa čakam, da kolega dobi IR spajkovalnik, s katerim se baje da fizično bootrom spravit v red!?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |